My Baby Dolls

Corona in the house

Nu har viruset hittat hem till oss också.

Igårkväll var allt som vanligt, alla mådde bra. På morgonen när jag väckte barnen till skolan så klagade Olivia på att hon inte mådde bra, hon har ont i magen. Jag sa att hon ska äta frukost, sen blir det nog bättre. Men hon fortsatte säga det så jag sa att hon ska väl stanna hemma då. Syskonen gick iväg till skolan. Olivia började få huvudvärk och feber. Hon fick alvedon med 40.3 graders feber och jag ringde Andres och frågade om han kunde köpa hemtest och även handla. Något sa att det kunde vara corona som spökade så jag ville ha kylen/frysen full.

Jag tog testet på henne och det blev ett svagt streck. Läste att det inte spelar roll att den är svagare, det är positivt om det är två streck.

Okej… Ringde barnen, som givetvis inte svarade då dom lämnar ifrån sig sina mobiler. Mailade barnens lärare i skolan, inget svar så jag mailade rektorn också. Nicole som går i annn skola ringde upp, Andres åkte och hämtade henne och sen till syskonens skola så fick Nicole gå in och hämta sina syskon från lektionerna. Vanessas första reaktion var att hon som hade så länge längtat efter hemkunskap då dom precis skulle göra amerikanska pannkakor….🥴

Olivia har till och frpn haft hög feber idag, ont i huvudet, magen och kräkts några gånger. Har lyckats få ner febern med alvedon varvat med ipren och en massa dricka och glass.

Så nu sitter hela familjen i karantän i åtminstone 5 dagar. Vi tar det hela lungt, allt kommer att ordna sig. Hoppas att inte fler blir smittade, men vad är oddsen på det… Detta var inte helt oväntat, så mycket corona som går i barnens skola. 🙈🤯

Hur mår ni?

Har du/din familj klarat er? Om inte, hur mådde ni?

Kram och ta hand om varandra❤️

Bild på Olivia hemma hos farmor & farfar
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. er

  Vi testade också positivt igår och det var också väntat. Har känt mig som en tickande bomb och känt efter varje symptom. Det gick dock väldigt fort från att vara helt frisk till ordentligt sjuk. På kvällen vid niotiden började jag känna lite kli i halsen och sen vaknade jag vid 02 och var sjuk. Jag blir ALDRIG sjuk men nu har jag ont i kroppen och det är jobbigt med andningen. Första gången någonsin som jag sjukskrivit mig

 2. Sandra

  Två av våra 4 tjejer har testat positiv för corona förra veckan minstingen o i helgen den äldsta
  Hoppas att vi andra 4 klarar oss men känner att det är med stor sannolikhet att vi kommer bli smittade även fast vi alla utan minstingen är vaccinerade

 3. Ulrica

  Jag fick positivt Corona test förra lördagen och mår fortfarande inte bra. Mannen och våra tre barn testades och var alla negativa 🤔 Så man vet inte hur det smittar riktigt. Hoppas Olivia mår bra snart och ni andra klarar er ❤️

 4. Helen

  Jag har hittills klarat mig från corona. Trots att min sambo har haft plus hans familj. Är tacksam för att inte fått.
  Krya på er

 5. Niobarnsmamman

  Krya på till Olivia! Här har vi klarat oss än då länge men coronan finns överallt nu så det lär nog inte ta länge före nån av oss tar hem smittan. Jag känner ändå att det känns bättre nu när flera i familjen är vaccinerade. Min förhoppning är att vi ska klara oss levande ur det då, och helst med god marginal också. Jag är astmatiker så det har varit lite spännande.

stats