My Baby Dolls

Childhood-dagen på Gröna Lund 2019

I söndags firade Childhood 20 års jubileum på Gröna Lund dit vi var bjudna som VIP-gäster av Loppi. Vi hade en sån supermysig dag, trots att det regnade mest hela dagen, av och till. Det bästa med det var att vi slapp köer 😉

Barnen gick bananas i alla attraktioner, i Gröna Lund finns något som passar alla i familjen, oavsett ålder. T om JAG åkte vilda musen och kvasten- jag som hatar höjder! Men jag lovade barnen, och till slut fick dem åka dom själva, t om Olivia hade höjden inne för det 😉


Några attraktioner hade 140 cm som längdgräns, vilket Nicole och Vanessa klarade. Danilo & Jonathan försökte gå på tå för att få in längden, men det var det ingen som gick på 😉 Hahaha.Vi gick in på lustiga huset och kärlekstunneln hela gänget så himla kul!

Det blev inte så många bilder som jag hade önskat. Dels för att jag hade fullt upp att hålla koll på barnen, åka karuseller, samt att det var inte så lockande att gräva fram kameran när regnet öste ner 😉 Men några bilder hann jag allt ta.


Där uppe åker twinsen och Olivia!


Dags att inta scenplatserna för olika framträdanden 🙂


Vi träffade bla- Kadiatou (tjejernas favvo) Idol-Sebastian, Lina Hedlund och Kevins idol Robin Bengtsson. Han min när han kom upp på scen hörni. Han bara lyste upp.
”I cant go on” är Kevins favvo låt och han var så glad när Robin sjöng den.
Drottning Silvia var också en av höjdpunkterna, men jag tror att det ”kungliga” förväntningarna försvann för dom trodde att hon skulle komma med världens finaste och största klänning och krona på huvudet. 🙂


Efter showen var det dags för ännu mera karuseller.
Alltså våran lilla minsting, isabelle- totalt orädd. Hon åkte allt hon fick gå in på, skrattade och räckte upp händerna som sina syskon!


Innan vi fick regn ponchos så regnade det så mycket att Beboshas jacka blev helt blöt och hon började frysa. Så hon gick omkring med min kofta på sig, snyggt uppdragna ärmar och en knut i ryggen 😀
Vi var bland de sista att gå ut, jag och barnen hängde kvar en stund extra för A skulle hämta bilen och hämta oss vid grinden. 🙂

Tack till Loppi & Gröna Lund för denna fantastiska dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  När syskonen får åka karusell men inte isabell blir hon ledsen då och hur hanterar du de? Eller hon kanske aldrig blir ensam om det? Jag undrar hur jag ska göra nu när jag har en 1,5åringen som vill göra allt som syskonen gör och har ett jäkla humör! ?

 2. D I A N A

  Usch jag kan tänka mig hur stressigt det är! Jag hoppas verkligen att det går snabbt och bra.
  Jag avskyr radhus, det är som att bo i en 2a, vardagsrum och kök, för man är aldrig där uppe där alla sovrummen finns.
  jag känner precis som du, trivs inte alls, varken i område eller radhuset. 🙁
  Hoppas det går bra för er finis. <3

 3. D I A N A

  Helt underbara bilder och event!!
  Dina barn är så förbaskat söta!!! 😀

  Jag önskar att jag vågade ta en chansning. Jag vill helst låta barnen gå kvar i skolan men området är inget jag vill bo i. Jag vill inte ha radhus, inte hus alls, och inte bo kvar. Jag vill till ett område som är närliggade, som vi bodde i innan, rätt nära faktiskt. Barnen kan ju åka en eller två busstationer bara, så är vi framme i skolan men vännerna är ju kvar här i området. Det är så struligt med vänner, nytt område och allt. Vet ärligt talat inte VAD exakt som gör att jag inte vågar. Vad hindrar mig? Vet inte. Att vännerna från skolan inte bara kan komma och knacka på antar jag.. det lilla ska få mig att stanna. Jisses vad löjligt det låter..hahaha.
  Men jag vill helst inte ha lägenhet här, ska jag flytta så flyttar jag helst till nästa område. 🙂

  Men flyttar ni till hus nu, har ni köpt något? Eller är det på gång fortfarande?
  Och då kommer alltså barnen ha kvar samma vänner och närmare de eller? Så ni flyttar bara till det bättre om vi säger så? för alla?
  För för mig så känns det som att vi flyttar till det sämre för barnen men till det bättre för oss vuxna som inte trivs. Och då känner jag mig så egoistiskt så jag klarar inte av det och stannar istället. Förstår du hur jag menar. :/ Shit förlåt, nu vart det långt.

  1. Me & My Baby Dolls

   Diana- Jag känner precis som du. <3 Vi måste sälja detta först för att veta vad vi har att röra oss med :-/ SÅ STRESSIGT! Jag kan tänka mig radhus faktiskt, vi får se vad som finna ute då :-/
   Jag HOPPAS att det blir bättre för alla, men just nu är det mest jag som inte trivs här alls. 🙁

stats