My Baby Dolls

Celinas rum- Före och Efter

Idag var jag inne och städade och fixade i Celinas rum och passade på att ta lite bilder- för sådär städat får det vara max 5 minuter innan rummet är i full lek igen 😀 Precis som det ska vara mao.

Jag har lovat att visa er bilder från huset, före och efter bilder så att ni får ta del av vår renoverings process. Jag börjar helt enkelt med Celinas rum 😀

Först vill jag bara säga att det var ett totalt renoverings objekt hela huset. Vi rev ner, byggde om och gjorde allt nytt.
Vi fick massor av hjälp från familj/släkt och vänner som arbetar inom bygg, el och rör- hade inte kunnat göra det här utan dom. Tacksam.

Här är rummet som till sist blev Celinas.
celinas rum (4)
Ser ni hur det såg ut?? Galet!
Det här rummet satt ihop med badrummet, här hade dom tvättmaskin och dusch kabin.

celinas rum (6)
Vi började planera ett sovrum här istället, Puua byggde en vägg på ett snyggt sätt så att där badrummet är har vi en lucka där vi ska ställa tvättmaskin och torktumlare men det rummet är minst klart så den visas sen.

celinas rum (2)
Nytt el drogs, golv med golvvärme, väggar och tak byggdes. Det målades och fixades. Nya fönster sattes in.

IMG_5527IMG_5703
IMG_6203IMG_6205Och här är EFTER bilderna.

DSC00282CELINAS rum (3)CELINAS rum (7)CELINAS rum (17)CELINAS rum (5)
Bilden ovan- där gick ju ingången till badrummet.

Denna rum är på bottenvåning och tanken är att baby Belle ska flytta in dit sen när det är dags för henne.
Jag håller redan på att smida andra planer, att dom två ska byta sovrum med mig för den är mycket större.
Jag sa det till min pappa och Andres häromdagen, att jag kanske gör ett rumsbyte och dom bara skakar på huvudet. Jag med mina rumsbyten och ommöbleringar…. 😉 Men sånt är ju sååå kul!
Fattar inte varför jag inte tog det här rummet från första början, sen påminde A mig om att vi har en stor garderob med spegelvägg i vårt sovrum där vi har våra kläder osv. 😉 Anyways.
Vi får se hur det blir med det. Tycker ändå att barn behöver mer yta att leka på än jag 😀

Nu fattas fortfarande taklister, dörrfoder och dörr till henne, sen är hennes rum klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vilket otroligt jobb ni har gjort!! Helt fantastiskt!! 😀 😀 😀 Såå kul att få se lite bilder från nya huset!! Som jag/vi längtat!! 😀 😀 <3 <3 <3

  2. Hannah

    Otroligt vackert rum till er näst minsta prinsessa! Du har verkligen ett öga för detaljer. Idag föddes min första prinsessa, som fått namnet Celina. Älskade namnet direkt när ni pratade om namn till er Celina, så tack för tipset kan man vän säga! 🙂

  3. mikaela

    Va fint, ett helt underbart rum. Kanske man kunde hyra in dig för några dagar så får du fixa rumsbyten samt ordning i alla skåp o lådor. Du kan ta belle med så sköter jag henne? Nåja fast jag skämtar om det så kanske det vore en framtida karriär, du är duktig? Fast byt inte rum för ofta. Plötsligt kommer du hem en dag och då har puua skruvat hjul under alla möbler i huset så att du kan köra runt med dem som du vill?

stats