My Baby Dolls

Celinas första dag i förskoleklass!

Så var din stora dag här Celina. Dagen som vi pratat så mycket om, som ändå känts så långt borta, den är här nu.

Nu står vi på den stora skolgården, du och jag Celina. Vi har varit här så många år och lämnat/hämtat syskon men nu blir den även din. Den här dagen har känts så långt borta, känns så overkligt att den redan är här.

Jag håller din hand hårt i min och beundrar dig med stolthet. Du tittar dig nervöst och nyfiket omkring på alla nya ansikten och vänner som du ska få och jag kan se förväntningarna och spänningen i dina glittrande ögon. Din hand känns så liten i min och jag hinner tänka hundratals tankar och minnen som lett oss till just denna dag, och hur mycket jag kommer att sakna dig om dagarna.

Din nya klass kallas upp och du tittar på mig, släpper min hand och ger mig en snabb kram innan du skuttar iväg med modiga, men bestämda steg. Du står i ledet och tittar efter mig lite då och då och sen går ni in i skolans värld.

Åh vad jag hoppas att du minns tiden hemma tillsammans med mig och dina syskon med kärlek och glädje att vi tillsammans byggt en stark och trygg grund för dig att stå på nu när du ska testa dina egna vingar och gå iväg på egna äventyr för allra första gången.

Jag har haft lyxen att ha dig hemma fram till denna dag och nu är det dags för dig att fortsätta utan mig.

Jag vinkar glatt men när du klivit in så rullar tårarna nerför mina kinder. Min lilla dotter, vart tog denna tid vägen?

Nu börjar du vandra i skolans långa väg och jag vet att du är så redo och framförallt- jag vet att du kommer att skina!?Jag håller din hand, även när du släpper. Jag älskar dig Celina!

Första dagen gick hur bra som helst. Idag gick dom en timme, imorgon blir det två och hon är lika taggad och förväntansfull ikväll som igår❤️

Hur har det gått för er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats