Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Celina på landet

Kväll och allihopa sover.
Inte så konstigt då vi passerat midnatt och närmar oss klockan 1. Bara jag som sitter vaken, knappar på tangentbordet i min tystnad och känner hur ögonlocken blir tyngre och fingrarna segare.
Tiden bara rinner iväg när jag sätter mig vid datorn, allt tar sån tid. Jag har legat efter med en massa mejl som jag försökt svara på så många jag hunnit, resten tar jag itu med imorgon.

Bloggar har jag inte hunnit läsa på en evighet heller känns det som, men snart så.
Jag tog lite bilder på Celina idag när vi var ute på promenad:

Celina Gonzalez (1)
Det är något med dessa staket som jag dras till. Gammaldags och så fina…. Is it just me??

Celina Gonzalez (11)
Celina hittade ett smultronställe som hon skulle käka upp, bara sådär.

Celina Gonzalez (8)Celina Gonzalez (7)Celina Gonzalez (9)Celina Gonzalez (5)
Blir mycket bilder på minstingen i familjen, resten av järngänget hinner jag knappt ta fram kameran med innan dom är iväg på annat eller tycker att jag är jobbig 😀

Celina Gonzalez (3)Celina Gonzalez (2)

Nähep, nu är det dags för skönhetssömn (i really, really REALLY need it!)

Hur mår ni? Hur har ni det? Jobbar ni? Har ni sommarlov/ semester nu eller? Berätta gärna om ni vill/har tid. ♡

Natti natti!
P.S Imorgon kommer ett inlägg med lista på allt man behöver till bebis och så går jag och lillstjärnan in i en ny vecka igen! -Check it in!

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nette

  Hej Satu,
  jag önskar dig att allt lugnar sig – och du inte behöver föda tidigare…. Själv är jag ledsen eftersom jag var ocksa gravid med 6-barnet tills den 29 juni – jag fick föda bebisen eftersom den har dött i v 18….. jag vet att du redan har upplevt det tidigare – hur har du klarat att leva med det? jag har svart nu att följa din blogg – varan bebis skulle komme i början av december…. vi hade sa mycket tur med 5 friska barn – och sen hände det – det gör sa mycket ont…… vet inte om jag skulle klara en graviditet till eftersom jag vore alltid rädd att det händer igen – och sa sent i v 18…..
  Nette

 2. Elin

  Jag är hemma mamma med mina 2barn. 2och 4år. Är gravid med bf 31 okt. Sambon har precis börjat sin semester. Så klart hade han en 50års fest att gå på idag så jag vart själv ikväll ändå. Men sen är han hemma flera veckor och vi drar söderut med husvagnen nästa vecka. 😊 Ska bli så underbart!

 3. Lisa

  Så fina bilder på Celina 💕
  Jag är föräldraledig med minstingen som blev fen månader idag 🙂

 4. Carro

  Jag måste säga detta, du har otroligt vackra barn!!! Och du är otroligt fin själv! Att du kan ge alla barn Allt detta och du verkar ha så enorm kärlek, snälla sig att ni också bråkar och är osams o blir arga på barnen ibland, säg att ni är mänskliga! 😅💕

 5. Åsa

  De är så söta alla dina barn. Att det är bara minsta som fastnar på bild, så är det ju mest. Vi närmar oss semester, men med mitt schema är jag nästan alltid hemma dagtid med mina minsta älsklingar.
  Kram på er

stats