My Baby Dolls

Celina besöker skolan

Idag kom dagen Celina längtat efter så mycket, ja efter själva skolstarten då- hon fick nämligen gå och hälsa på i skolan.

Pga. pandemin fick dom inte gå in i lokalerna och hon fick inte heller se alla sina lärare/ blivande klasskamrater eftersom listorna inte är spikade ännu och lärare vet jag inte om dom har bestämt heller. Celina ska börja i en klass som erbjuder lektioner på finska, så jag vet ju vänner vars barn börjar i samma klass, men inga som Celina känner.

Idag fick hon leka på skolgården och hon var så glad och stolt. Dom hade ordnat med en massa lekar till de nyblivna förskoleklasserna och Celina var så tuff och modig, hon sprang iväg och var med lite här och där.

Plötsligt slog det mig, det blev så verkligt att min lilla prinsessa faktiskt ska börja i förskoleklass efter sommaren. Hon som inte varit en dag utan mig, och jag utan henne. Ni vet ju, jag blev lite blödig där (igen) Men jag är så STOLT över Celina. Hon är så tuff och modig, hon tog för sig och vågade. De flesta andra kände någon men hon inte en enda kotte och ändå gick hon bara med. Ibland med Isabelle i hasorna. Celina kände sig så stolt, det bara lyste om henne.

Har ni barn? Syskon? Vilken klass går dom i?

När vi hade lekt klart gick vi hem till Mummu där hon hade fixat lunch till oss. Väntade där tills det var dags att hämta barn från skolan (hon bor nära skolan) och sedan stannade vi till vid två lekparker på vägen hem.

Idag kom vi hem sent, så det var bara att bada alla barnen, på med pyjamas och en kort mysstund på soffan innan jag skickade alla i sängs.

Det känns som att vi har fått riktiga sommarlovs vibes nu, det känns plötsligt konstigt att ställa klockan till morgonen.

Nu är det någon som pratar i sömnen igen, bäst att kolla upp, klockan har precis slagit midnatt och det är dags att natta kudden också.

Tack för att ni finns?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sisko Kanerva

    Kiitos taas, Celina on niin suloinen reipas tuleva koululainen. Saat olla onnellinen lapsistasi ei muuta voi sanoa. Näkeehän sen jo päältä kuinka hyvin hoidettuja ja tyytyväisiä kaikki lapsukaiset on ?

stats