Byta plats med varandra | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Byta plats med varandra

Dom här två killarna alltså. Driver mig till vansinne emellanåt, men sooom jag älskar dom.

Dom väljer sina kläder till 90 % själva och lägger fram på kvällen och just nu är dom i en period där dom vill ha allting likadant.

Häromdagen när jag hämtade dom från skolan så kom en pedagog och sa att grabbarna har bytt plats med varandra. Danilo har knatat in i Jonathans klassrum och Jonathan satt i Danilos klassrum.

Någon klasskamrat hade avslöjat dom och grabbarna blev utskickade 🙈😅

Igår kom Danilo hem med svart öga. Jag hann tänka “vad har hänt nu då?!” Men.

Det visade sig att dom målat prickar på sig själva. Det är så att båda har en prick på ansiktet, ena lite lägre än den andra och nu hade dom målat dit nya prickar på samma ställe 🤣🤣

Knasbollarna alltså🙈

Vi skrattade gott åt det ändå 😆

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alma

  Vad är det som skiljer pojkarna åt? Jag kan aldrig se vem som är vem, men så ”ska” det ju vara med enäggstvillingar kanske❤️😉

 2. Carina

  Var kommer mössorna från. Min pojke som är lika gammal som dina killar har också den tröjan. men mössan var himla fin den med.

 3. Carina Thomsen

  Var kommer mössorna från. Min pojke som är lika gammal som dina killar har också den tröjan. men mössan var himla fin den med.

 4. Mia

  Min pappa är enäggstvilling och tidigare arbetade han och hans bror på samma arbetsplats. De kunde då ta av min pappa sina glasögon och gå in på kontoret och då var det en tjej på kontoret som inte kunde skilja på dom. De var typ 55 år gamla så det där med att byta plats med varandra kommer nog att fortsätta.
  Tack för en härlig blogg!

Annons
stats