Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Brudarna redo för beach 2014!

Efter tips så klickade jag hem dessa fina baddräkter till Nicole & Vanessa.
Älskar färgen (och Mimmi)!
Dom fick prova dom idag här hemma och sen dess har dom gått runt med dem.
 
Linslusarna gav mig några snygga poses också, hahahahaa…
 
P.S Har jag sagt att jag älskar barnkläder? Och då menar jag också ALLT inom barnplagg. Smiley
(Dessa baddräkter är från H&M)
Kan inte få nog- men det kan dock min plånbok….Smiley
Längtar tills man får handla vår/sommarkläder!
Och tänk! Snart får jag shoppa på pojk-bebis avdelningen igen! Wiiiie!
 
Gillar ni att handla barnkläder?
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. marie

  Älskar det, så fina badräkter och tjejerna med skön stil. Snart väntar New York med massor av shopping till barnen

 2. Helena H

  Vad fina baddräkter. 🙂
  Och som svar på din fråga; finns ju inget bättre än att köpa barnkläder (och barngrejer överhuvudtaget)!
  Vad har barnen för storlekar på kläderna? Har tjejerna samma strl? Ibland ser de ungefär lika långa ut o ibland ser Nicole mycket längre ut. 🙂
  Och ja, jag vet att det är en onödig fråga som vi läsare inte behöver veta, men jag tycker det är kul med allt som har med barn att göra så…:)
  Nångång ska jag ha en egen barnaffär med vagnar, o allt annat kul som behövs för barnens första tre år ungefär. Vore så kul! Fast här hos oss skulle det inte funka, alldeles för liten stad tyvärr.
  Ha det bäst.
  Kram från Söderhamn

 3. peachbeast

  Jättefina! Både baddräkterna och barnen i dem :-D.
  Har Nicole slutat med sina glasögon igen eller har hon dem bara inte på bilden? Hoppas du slipper tjata och bråka om det och att hon bara fortsätter använda dem frivilligt. Stor kram

 4. Fia

  Så det blev ett klick =) Fina dom blev i dom! Mina tjejer älskar sina och vill ha dom på jämt. Finns liknande dans/ballerinaklänning =)

 5. Maria

  Jag älskar å köpa barn kläder. Har två flickor. Min 5 åring älskar kläder hon med å även 2 åringen börjar få ett intresse för kläder. Ofta när man ska in en klädaffär å ska ha något till sig själv eller bara något litet så kommer jag ut med rn hel delbarnkläder istället. Får gömma lite gör mannen haha. Men nu har jag satt köpstopp för mig gällande barnkläder dom hinner ju inte använda alla kläder dom har..

 6. J

  Barnkläder är ju det roligaste som finns! Och jag har inte ens barn,hehe!
  Just nu har jag ett projekt då jag samlat in spädbarnskläder till en del flyktingar som kommer, så jag har hela vardagsrummet proppfullt med en massa kläder. Jättekul att sortera och bara titta på alla fina kläder som så generösa människor skänkt.
  Snart är det tvättat och då ska de levereras! 🙂
  Vilket fint jobb du gör med dina barn. De verkar helt bedårande. Lycka till med lillen nu och hoppas han stannar kvar där inne ett tag till!

 7. Angelica

  Är likadan, älskar att shoppa barnkläder och skulle kunna handla hur mycket som helst! Men plånboken sätter ju stopp för en del…;)

  Fina baddräkter!

 8. Anonym

  Du skrev att Jonathan har prickar, kan det vara svinkoppor han har? Jag tycker det ser ut som Nicole har det kring munnen, eller det kanske är något annat munsår. Svinkoppor orsakas ju av streptokocker, samma bakterie som halsfluss. Bara en tanke.

 9. marie

  Älskar det, så fina badräkter och tjejerna med skön stil. Snart väntar New York med massor av shopping till barnen

 10. Helena H

  Vad fina baddräkter. 🙂
  Och som svar på din fråga; finns ju inget bättre än att köpa barnkläder (och barngrejer överhuvudtaget)!
  Vad har barnen för storlekar på kläderna? Har tjejerna samma strl? Ibland ser de ungefär lika långa ut o ibland ser Nicole mycket längre ut. 🙂
  Och ja, jag vet att det är en onödig fråga som vi läsare inte behöver veta, men jag tycker det är kul med allt som har med barn att göra så…:)
  Nångång ska jag ha en egen barnaffär med vagnar, o allt annat kul som behövs för barnens första tre år ungefär. Vore så kul! Fast här hos oss skulle det inte funka, alldeles för liten stad tyvärr.
  Ha det bäst.
  Kram från Söderhamn

 11. peachbeast

  Jättefina! Både baddräkterna och barnen i dem :-D.
  Har Nicole slutat med sina glasögon igen eller har hon dem bara inte på bilden? Hoppas du slipper tjata och bråka om det och att hon bara fortsätter använda dem frivilligt. Stor kram

 12. Fia

  Så det blev ett klick =) Fina dom blev i dom! Mina tjejer älskar sina och vill ha dom på jämt. Finns liknande dans/ballerinaklänning =)

 13. Maria

  Jag älskar å köpa barn kläder. Har två flickor. Min 5 åring älskar kläder hon med å även 2 åringen börjar få ett intresse för kläder. Ofta när man ska in en klädaffär å ska ha något till sig själv eller bara något litet så kommer jag ut med rn hel delbarnkläder istället. Får gömma lite gör mannen haha. Men nu har jag satt köpstopp för mig gällande barnkläder dom hinner ju inte använda alla kläder dom har..

 14. J

  Barnkläder är ju det roligaste som finns! Och jag har inte ens barn,hehe!
  Just nu har jag ett projekt då jag samlat in spädbarnskläder till en del flyktingar som kommer, så jag har hela vardagsrummet proppfullt med en massa kläder. Jättekul att sortera och bara titta på alla fina kläder som så generösa människor skänkt.
  Snart är det tvättat och då ska de levereras! 🙂
  Vilket fint jobb du gör med dina barn. De verkar helt bedårande. Lycka till med lillen nu och hoppas han stannar kvar där inne ett tag till!

 15. Angelica

  Är likadan, älskar att shoppa barnkläder och skulle kunna handla hur mycket som helst! Men plånboken sätter ju stopp för en del…;)

  Fina baddräkter!

 16. Anonym

  Du skrev att Jonathan har prickar, kan det vara svinkoppor han har? Jag tycker det ser ut som Nicole har det kring munnen, eller det kanske är något annat munsår. Svinkoppor orsakas ju av streptokocker, samma bakterie som halsfluss. Bara en tanke.

stats