Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Blixtrar och dunder

Varför börjar det klia i mina “möblerings” fingrar direkt när det regnar ute?
Idag är det mörkt ute, regnet öser ner och det blixtrar och åskar. Jag tycker att det är supermysigt med en hemma dag då, barnen har suttit vid fönstret och tittat efter blixtar och räknar hur långt ifrån dem är. Ett tag var det precis här ovanför oss. Barnen tyckte att det var läskigt och pirrigt på en gång 🙂 Nu sitter jag här vid datorn, under takfönstret och hör regnet droppa och tankarna går åt möbleringen. kanske jag borde möblera om? Byta rum? Rensa och fixa?

Jag- är supertrött. Åkte på ett urinvägsinfektion och fick antibiotika utskrivet… *suck*
Andres- tå är nästa färdig läkt. Nu behöver han inte längre gå till läkaren 2 gånger i vecka, det räcker med att vi sköter om tån själva hemma nu. Snart tar också hans sjukskrivning slut.
Barnen- mår bra. Dom går det ingen nöd på, det badas- oavsett väder och så cyklar dom mycket runt byn här och kommer hem med skålar fyllda med smultron. Vet inte vilken grannes buskar dom tömmer 😉 (med lov såklart :-D)

Jag hade glömt One kid a day lite så jag ska sätta mig ner med Vanessa och köra igång tänkte jag. Snart ska vi åka och hälsa på lille Leon också, som vi saknar honom.♡

Sen tänkte jag också skriva om sånt som ni har efterlyst 🙂


Mina prinsessor ♡
Älskar deras nya tröjor från Newbie/KappAhl. Drömfångare har alltid stått mig varmt om hjärtat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats