Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Besök hos Faster Ela!

Igårkväll var vi på besök hos faster Ela och company  Dom trodde att dom skulle slippa undan Paparazzi eftersom jag glömt kameran hemma, men INTE! Jag hade ju mobilen att ta kort med  

Vanessas berömda min kom fram igen….

P.S Titta på Abuelos min- Är inte den densamma som Vanessa kör med??
Kan hon ha fått det därifrån?

Häromdagen kom jag på Andres med exakt samma min!


Fågeln Aroma ville också vara med på bild…

 

Vanessa Enkeli

Jahapp… Ikväll åker min mamma till Finland för att träffa alla sina syskon och prata om hur det blir med “Mökkis” framtid (stugan i Finland) Hoppas att dem gör rätt beslut…

MAMMA- FÖLJ DITT HJÄRTA – JAG ÄLSKAR DIG! 
Ha en trevlig resa, vi kommer att sakna Dig!
Pusu Beso!

Ikväll blir det tjejträff hemma hos Tiina, det var länge sen vi sågs allihopa, så det blir nog kul. Nicole ska såklart följa med! Hhihihi
Sen kommer vi hem och har Fredagsmyyyyyyys med Andres & Bessa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda och Melina

  Hej!!!Det gick bra! Röntgen visade ingenting!!! yippi!!! känner mig så lättad!! Läkrna tror att jag fått en svår typ av migrän och i det spänningshuvudvärk…don tyckte jag var väääligt stel i rygg och nacke..så det blir piller och sjukgymnast:) vem passar dottern när man ska dit??? hm…nåja, det ordnar sig väl:)allt bra med er? ciaooo bella:)

 2. Satu

  Linda- Hur gick det i fredags? Love & Miss u 2, vi måste se till att träffas!Kicki- Va roligt att träffas alla igår, synd bara att vi inte hann prata mer… :-(KRAAAM!

 3. Linda och Melina

  Hey cutie!HAHA, exakt samma min! Nu vet vi att den kommer från pappas sida;)Har ni haft tevligt på tjejmiddagen? Låter ju jättemysigt!Hoppas att du och tjejena (och pojkarna såklart) får en superhärlig fredagsmys-kväll:)Miss you and love you!!!Beso och pusu från mig och Millan

 4. Kicki

  Hi Hi! Nog måste det komma från Andres och farfar alltid… ;-)Ska bli så roligt att ses ikväll! Ses om några timmar då. Kramis!

 5. Linda och Melina

  Hej!!!Det gick bra! Röntgen visade ingenting!!! yippi!!! känner mig så lättad!! Läkrna tror att jag fått en svår typ av migrän och i det spänningshuvudvärk…don tyckte jag var väääligt stel i rygg och nacke..så det blir piller och sjukgymnast:) vem passar dottern när man ska dit??? hm…nåja, det ordnar sig väl:)allt bra med er? ciaooo bella:)

 6. Satu

  Linda- Hur gick det i fredags? Love & Miss u 2, vi måste se till att träffas!Kicki- Va roligt att träffas alla igår, synd bara att vi inte hann prata mer… :-(KRAAAM!

 7. Linda och Melina

  Hey cutie!HAHA, exakt samma min! Nu vet vi att den kommer från pappas sida;)Har ni haft tevligt på tjejmiddagen? Låter ju jättemysigt!Hoppas att du och tjejena (och pojkarna såklart) får en superhärlig fredagsmys-kväll:)Miss you and love you!!!Beso och pusu från mig och Millan

 8. Kicki

  Hi Hi! Nog måste det komma från Andres och farfar alltid… ;-)Ska bli så roligt att ses ikväll! Ses om några timmar då. Kramis!

stats