Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Berg och dalbana…

Kväll i vårt hus och jag har tänt en massa ljus och varvar ner.
Idag har mitt huvud varit tuuuungt. Ibland är det lite svårt att få ner saker här på bloggen som jag går och funderar på, just för att försöka dra en gräns nånstans.
Det är mycket som händer nu med huset och allt omkring, samtidigt som man själv väntar på svar osv.  Snälla håll tummarna för oss nu att allt går vår väg och att jag snart kan skriva att vi flyttar! ♡ Och när det är klart så kommer jag att berätta för er vad vi pysslat med under dessa dagar, det är en riktig berg och dalbana kan jag lova, men det vet ni ju själva som har haft visningar, sålt, köpt, haft med lantmäteri och bank osv att göra.

Nog om det. Orkar inte tråka ut er med allt sånt just nu 😀

Nu har alla skolbarnen haft sin skolfotografering, phew! Har era?
Jag hann inte ta bilder på de större barnen, men Olivia ställde gärna med på bild 🙂


Hur stor har hon inte blivit? Hon har vuxit hur mycket som helst under sommaren känns det som. Min lilla godispåse. Eller “Godis Åse” som hon själv sa att hon hette när hon va liten. ♡
Har ni känt hur kallt det har blivit?
Igår fick Andres skrapa bilrutorna och termometern visade 3,5 grader.
Imorgon ska jag till förrådet och leta fram vantar och lite tunnare mössor och så ska jag ta bort alla kepsar och solhattar från hallen. (Alltså var det inte nyss jag la dit dom…?) Har ni tagit fram mössor och fingervantar ännu?
Lite konstig känsla ändå för dom har ju faktiskt lovat 18-19 grader till helgen, men men…. man måste hinna med i svängarna här 😉

Puss & Kram alla ni fina som orkar ta er tid att kika in här hos mig och läsa, jag LOVAR att det blir mycket, mycket (sa jag mycket?) MYCKET mer spännande saker på ingång 😉 Stay tuned!

XOXO/ Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina H

  Håller tummarna att allt flyter på med allt. väntar med spänning vad som kommer att ske, Jag trodde skolfotografering var borttagen.är det i alla fall i vår kommun.

 2. StrongerLife

  Jaa nu börjar det bli kallt, uuusch.
  Åh allt är så spännande! Hoppas att det går bra för er, att det går exakt som ni vill. Jag håller tummar och tår och lite till så att det ska gå vägen för er.
  Önskar er all lycka till finis.

  ps. omg hon är såååå vacker din flicka
  /D ….. 😉

 3. Sofia

  Vad fina bilder på Olivia 😍 Vart har du köpt hennes kjol? Idag följde jag dig och plockade fram mässor och vantar och bort med hattar och kepsar. Denna sommar gick väldigt fort… Har en fråga till dig, hur ser du på skolplikten vi har i Sverige? Är det så i Finland? Vet att Åland har läroplikt men ej skolplikt. Jag tycker att tiden jag får med min familj är kort… Bara sex år med varje barn. Sen är väl iof inte jag personligen kapabel till att hemskola mina barn 😊 Intressant fråga ta gärna upp den. Kram

 4. Mammatill4

  Javisst har det blivit kyligt. Panikköpte tunn ullmössa och tunna ullvantar till tvåmånadersbebisen. Dottern tar gärna på sig sin lättviktsjacka men killarna på 8 och 9 vägrar… det är tydligen jättevarmt enligt dem. Men i hallen står nu höstskor och lättviksjackor;)

stats