My Baby Dolls

Benjamin 9 månader!

I söndags blev min lilla diamant 9 månader!

Det händer så mycket just nu i hans utveckling och det är så spännande och roligt att få ta del av allt i första parkett.

Han kan vinka och igår började han klappa händerna! OCH ställa sig upp mot möbler. Han har två underbara söta små tänder och han är den goaste och gladaste bebisen ever.

Idag efter skolan plockade vi med oss löv hem i stormen för att förverkliga min ide till hans (försenade) 9-månaders bild.

”So cute that even the leaves fall for him”

Mammas Jami-nami!? Vill bara äta upp honom!

Han fixade detta med att sluta med välling på natten på egen hand. När han höll på att få tand #2 så gjorde det nog för ont att ha flaskan i munnen så han tvärnekade. Så jag såg till att han åt sin portion med gröt innan läggdags, och så var det slut med vällingen. Fast han får fortfarande vatten på natten. Så effekten blev inte lika stark då kanske för han vaknar ju fortfarande… BVC sköterskan sa att han behöver inget av det, så det är bara att bestämma sig. Det är bara en vanesak.

Älskar honom så det gör ont❤️ Jami ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Kan inte du visa hur ni bor 🙂 när ni bodde i lägenheten visade du ofta foton från barnens rum. Ibland i förra huset gjorde du det, men i detta hus vet jag inte om du visat barnens rum?

  2. Annelie

    Så fin och glad❣️Så fina barn ni har ” hela bunten”❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Så roligt att följa Er du är helt otrolig?

stats