My Baby Dolls

Benjamin 8 månader

Wow. Det går ju verkligen framåt vare sig man vill eller inte.

Idag fyller Benjamin 8 månader!?❤️

8 månader har våran älskade lilla Jami-Nami förgyllt våra liv.

Han har blivit så stor. Minns ni hur himla liten och skör han var när han föddes i vecka 34+0?

Han kämpar fortfarande med att lära sig att krypa, men jag tror minsann att det här med att gå är mer hans grej. Han vill liksom hellre ställa sig upp. När han väl får stå på benen är han överlycklig och går (när man håller hans händer) och försöker man sätta honom så blir han stel som en pinne och verkligen visar att han ska stå upp.

Annars så gungar han fram och tillbaka på alla fyra. Ställer sig på tå och vill ta sig framåt så istället. Han lyfter ena handen när han står i kryp ställning men han har inte förstått ännu att han behöver den andra också.

Han är fortfarande världens gladaste och goaste kille. Alltid så glad och snäll och gosig.

Nu har han varit förkyld i några dagar och haft det lite jobbigt att sova. Så typiskt att så fort skolorna öppnar så drar syskonen med sig baciller till dem små.

Idag har det regnat heeeela dagen. Tycker att hösten kom på en dag. Ens dagen var det sommar, sol och varmt och nästa- bom. Kallt och regnigt.

Hämtar gänget från skolan
Dagens middag ? Den här maträtter skapar oftast tjafs vid matbordet. Är det inte fisken så är det potatisen som dom inte gillar.

Idag hade de 4 stora barnen träning. Dom har börjat på BJJ för att lära sig självförsvar som huvudsaklig inriktning.

Sks bli spännande att se vad dom tycker om det ?

Resten av syskonen har inte bestämt sig om dom vill börja med nånting eller vad, så vi avvaktar och ser. Jag känner inte någon press på att dom MÅSTE göra något, bara dom sköter skolan och rör på sig på fritiden är jag nöjd. Vill dom så får dom, vill dom inte så behöver dom inte.

Celina ?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jessica

    Åh, BJJ är det allra bästa.!! det har format min dotter till att bli lugn, trygg med sig själv och framförallt ödmjuk som kampsportare blir. hon började när hon var 4 år ( med sin bror som då var 7 år ) idag är hon 13 år, sade häromdagen – mamma, jag var så sjukt taggad att komma igång med terminen. jag har verkligen saknat min träning i sommar. hon har även börjat med Thaiboxing, då klubben har även det. hoppas de vill fortsätta. all träning som man börjar med tidigt håller sedan i sig. annars är det lätt hänt att puberteten och annat kommer i mellan. Lycka till, skriv gärna och berätta om de fortsätter sedan.

stats