My Baby Dolls

Benjamin 7 månader

Under semestertider går dagarna i varandra, jag har verkligen ingen koll på vad det är för datum eller dag- och det är lite skönt också, det är väl så det ska vara när man har sommarlov❤️

Bloggen blir inte uppdaterad så som jag önskar men den kommer i rullning senast vid skolstart när vi kommit in i vanliga rutiner. Barnen är vakna sent och vips så ör klockan över midnatt när jag har landat i allt.

Nu ligger jag i badet och har lite ”egentid”. Det här, jag uppskattar mina badstunder så himla mycket. Min tid där jag får slappna av, sortera tankar och reflektera över dagen. Barnen ligger och sover och jag får njuta av tystnaden och bara vara jag. Dom här stunderna har inte heller varit så självklara nu under sommarlovet. När alla barn är badade så samlas vi på soffan allihopa, ser på film eller spelar spel tillsammans och detta hinns inte med.

Hur som helst. Benjamin blev 7 månader den 26/7. Min bebis håller på och blir stor. Han är helt underbar och jag faller djupare och djupare för honom för varje dag som går. Jag gläds sååå med honom när han lärt sig något nytt och jag älskar att han blivit sådär rund och knubbig och så gosig! Han är alltid glad (98% då) Han ler med det sötaste leendet och låtsas vara lite blyg. Han kan sitta (fast ibland vinglar han till) och han vill så gärna kunna krypa men han har inte riktigt fattat hur man tar sig framåt. Bara bakåt och åt sidorna. Han har hittat sina fötter och har misstagit dom för käk.

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar honom, det är som att han slltid varit hos mig. Jag kan inte ens minnas hur det var att inte ha honom i mitt liv❤️

Världens gosigaste Jami! Dom där kinderna alltså, vill bara äta upp honom!

En ny uppdaterad ålders line-up?

Älskar att ta dessa bilder. Älskar att se tillbaka på hur dom har växt och förändrats.

”It’s funny how watching your kids grow older, can be the best & worst feeling in the entire world ?”

Det är så sant. Tänker jättemycket på det. Vi kommer aldrig mer ga den här dagen med våra barn. Imorgon är dom lite äldre, lite längre, lite annorlunda. Jag försöker verkligen njuta av varje ögonblick tillsammans, spara varenda liten doft/känsla/tillfälle i hjärtat. Försöka skapa så många härliga minnen jag bara kan med och för barnen.

Men. Ibland längtar jag efter deras läggdags. Ni vet, när tålamodet är slut redan efter frukost. När man känt sig stressad och när dom tjafsat hela dan för småsaker… Men när dom lagt sig för kvällen och man tittsr igenom bilderna, ögonblicken man fångat med kameran. Då saknar man dom och vill göra om precis allt imorgon igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Så fina ♡ Känner igen det där, man kan längta tills nattningen är avklarad, men vad är det första man gör då? Kollar igenom bilder och filmer på dem och vad vi gjort under dagen. Saknar dem på en gång när de somnat ♡

stats