My Baby Dolls

Benjamin 1 år

Today’s extra special, because you turn ONE! We’ll eat cake and ice cream and have lots of fun.

It seems just like yesterday you were brand new. And now, there are so many things that you can do. We’ll light your first candle and make a big fuss, to be sure that you know you’re precious to us. ??Today’s extra special because you turn one – And the best thing of all is – your life has just begun❤️ Happy birthday to our sweet Jami-Nami ?❣️

Igår fyllde våran minsting 1-år!

1 år. 1 år….. 1 år?? Det känns som att han precis kom, så liten… vecka 34+0. Han kom med rakertfart och jag hann inte vara inne på förlossningen länge innan han föddes. Jag var ju redan 10 cm öppen när jag klev in. Trodde ju där ett tag att jag skulle föda ensam i hissen, för Andres fick ju inte följa med mig ipp pga. Corona. Men jag hann ringa honom.

Har ni följt mig sen Benjamin föddes? Han var helt blå runt ögonen, såg ut som en liten Zorro. Jag fick ta med mig honom hem efter 3 dagar på sjukhus och sen gå på återbesök på nyårsafton. Hans blodprover såg inte bra ut så dom fick sticka honom igen, och mitt hjärta gock sönder så som dom stack hanom och tog så mycket blod. Dom sa att vi förmodligen får stanna på sjukhuset med honom, men att vi ska vänta en stund på mer blodsvar… Miljoner tankar i mitt huvud. Var han sjuk? Skulle vi inte få åka hem och fira nyår med Andres & barnen? Jag minns att jag satt och grät i väntrummet, men min lilla lilla bebis i bilstolen bredvid mig. Oron. Ångesten. Tårarna slutade inte att rinna. Det kom andra föräldrar dit med sina bebisar och det kändes som att jag var så osynlig, jag försökte få bort tårarna men det gick inte. Ingen frågade något.

Till slut kom läkaren. Med goda nyheter. Blodproven gick åt rätt håll så vi får åka hem??❤️Bästa nyårsafton i mitt liv.

Och nu har det redan gått 1 år.

Min lilla kämpe, min prins, min Jami-Nami❤️ Jag älskar dig mer än livet själv, och jag är så stolt att jag får vara en del i ditt liv??❤️ För du är hela mitt.

Grattis på din födelsedag!

Älskar dig!

Vi skulle ju haft dubbelkalas för både Olivia & Benjamin förra söndan men vi hade ju sjukstuga. Igår firade bara vi med massor med sång och presenter.

Och såklart det obligatoriska syskonbilden ??

Grattis Jami, tänk att du redan är 1!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats