Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Badankorna i badhuset

Igår tog vi våra 6 små badankor till Torvalla simhall för att plaska av sig lite.
Jag såg verkligen fram emot att få bada bastu efteråt. (finne som man är, haha)

Olivia redo med badväskan 🙂
Det första vi ser när vi kommer till kassan är en lapp där det står att bastun är avstängd tills vidare…. WTF!?
Inte mycket att göra åt, vi gick in och badade och det var en stor hit.
Kevins första bad i badhus och han låg hela tiden. Han älskar att bada i badkaret hemma och blir rätt så sur när han ska upp. Han tycker om att plaska och hoppa och har inget emot att dyka i lite då och då 😀

Vi var i lillabassängen först, den är för barn upp till 5 år tror jag. Äventyrsplasket heter den.

Blöjbarn ska ju ha badblöjor på sig när dem badar i simhall. Jag letade och letade igenom våra badskåp där hemma, jag var nästan säker att vi hade ett par som skulle ha passat honom, men dom fanns ingenstans. Däremot hittade jag två andra par. De där rosa som Olivia har på sig, och ett par turkosa med volanger… Hmm… Vi orkade inte åka iväg och handla nya till Kevin, så han fick ta de turkosa 😀
Ibland har nöden ingen lag 😉
Nu står dock badbyxor på inköpslistan till honom 🙂

 
När vi hade lekt klart där gick vi vidare till mellanbassängen. Eftersom vi var två vuxna i vattnet (jag & Andres) så badade alla utan muskler. (<— armpuffar) Olivia hoppade i hon också, helt orädd och traskade runt där i vattnet på tårna.
Efter en stund satte jag på henne muskler och hon hoppade och far hit och dit.

 
När vi badat i över 1 ½ timme och barnen höll på att förvandlas till små smurfar så var det dags att gå upp.
Såklart är det alltid någon som inte vill gå.
Tänk va skönt det hade vart att få ta ett ordentligt bastubad efter badet? Men icke. Tycker att bastun jämt strular sig i Torvalla.
När vi precis hade klätt på oss kom Mummu & Puua dit, så vi satte oss i cafeterian och lunchade ihop. Maten smakar alltid så gott efter bad 🙂

Kevin somnade sittandes i vagnen, älskade gobulle <3

Jag längtar till sommaren, när man får bada ute i solljus, ha picknick med sig, vara ute hela dagarna och bara få njuta av de varma soliga sommardagarna.  Gör inte ni det? Förra sommaren jobbade Andres nästan hela tiden så det var jag och mina 6 småttingar som åkte iväg till stranden och badade om dagarna själva- ibland med familj eller vänner. Den här sommaren kommer jag att ha 7 småttingar med mig.

Min vän Natali (länk till hennes blogg HÄR) behöver inte vänta till sommaren för att få sol och bad, hon med familj åker nämligen till Mexico nästa månad. Så glad för hennes skull, och jag tror att dom kommer att ha det så bra. Hon har ju en son lika gammal som Olivia och tre lite större barn. Just nu när man läser hennes blogg så håller hon på och packar, planerar och förbereder för fullt inför resan 🙂 Jag tror att hon tänkt på precis allt i förväg, precis som vi föräldrar är experter på att göra när man reser med småbarn 😉

Jag ser fram emot när vi kan åka iväg utomlands med hela vårat “lilla” gäng. 😀 Jag behöver dock spara lite till, det är ju inte direkt gratis att resa med storfamilj. Målet är att åka iväg innan Kevin fyllt 2 år, så vi har ett tag på oss 🙂 Vi får se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina sjubarnsmamma

  Vilka underbara bad bilder ni verkar ha haft en fin dag tillsammans.
  Häftigt med en resa till Mexico förstår att du blir lite sugen. Vi har precis bokat en resa till Turkiet 4 stjärnigt hotell i side 2 veckor med all-inclusive “shit vad har vi gjort” känner jag mest just nu

 2. Lina

  Va härligt de somnar barnen, först tvillingarna som Superhjätar i soffan och nu Kevin sådär i vagnen. Ser verkligen ut som att de varit vaken in i det sista 🙂

 3. Vendelay

  Åh vad härligt med bad! Det var så längesen jag badade i ett badhus, där jag bor finns inga roliga i närheten utan det är mer fokus på motionssimning. Synd på bastun, det är ju det bästa! 🙂

 4. Malin

  Följde din blogg från när Kevin låg i magen och ett tag efter han föds men sedan tappade jag bort den av någon anledning och nu hitta jag tillbaka. Vad dem växt men speciellt Kevin och gud vad roligt med en bebis till. Stort GRATTIS! 🙂 Jag väntar själv mitt första barn vilket är en stor lycka och glädje samtidigt som det är en enorm bergochdalbana i tankar och känslor. Längtar mycket!

 5. mammasangel
  mammasangel

  Men vad snällt sagt utav dig, åh! haha. Jag försöker intala mig att det här är sista graviditeten och därför måste jag ta vara på magen och få alla fina kort 😉 men känner mig dock inte alls färdig.. hihi.
  Jag bor i Bålsta, strax utanför Stockholm! är dock i stan var & varannan dag! Så möjlighet att träffas för lite barnlek finns det gott om. Kram!

stats