My Baby Dolls

Baby Melanie 3 veckor

Hej härliga söndag morgon!

Jag är klar med mina morgon sysslor och ska ta en snabb dusch snart innan jag börjar planera dagen med barnen.

Barnen har redan badat och tvättat håret, redo för vad dagen kommer med, jag blir nog alltid klar sist🙈

Igår fyllde baby Melanie 3 veckor! Men var det inte igår att jag skrev att hon var redan 1 vecka, 2 veckor…? Och nu 3? Galet hur fort veckorna flyger förbi när man har de små utanpå magen, jag vill bara att hon ska vara sådär liten föralltid 😭❤️

Melanie med storasyster Bebo (Isabelle) 😍

Hur gamla är era minstingar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Det var länge sen du ändrade i texten ”om mig” det var när Isabelle föddes. Hade varit kul om du uppdaterade den nu när Melanie är född 🙂

  2. Malin

    Alltså så söta!! 😍 Hur har det gått för Isabelle att bli storasyster? Minns att du skrivit att du var lite orolig för hur det skulle bli. Skulle du vilja skriva lite om det? 😊

  3. Isabel

    😍 Så söta. Vår minsting blir ett halvår redan i nästa vecka. Kan knappt förstå hur snabbt tiden gått 😭 jag hade gärna velat ha ett barn till men min man vill absolut inte (vi har 4) så jag får mer och mer ställa in mig på att detta är sista gången av allt. Jättejobbigt. Är ofta ledsen på grund av det men försöker väl ändå att njuta av nuet också.

stats