Att bara stanna upp. | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Att bara stanna upp.

God kväll allihopa, hur mår ni?

Det är lite tyst här på bloggen och mina sociala medier av förklariga, på lördag morgon åkte vi på en liten mini semester till min systers stuga i Trosa.
Så underbart smultron ställe och man känner lugnet i hela kroppen när man kommer dit. Barnen springer runt barfota, plockar bär i buskarna, spelar olika spel, badar stup i kvarten, sitter och pratar och bara skapar den där magin omkring sig.
Flera gånger stannade jag bara upp och tog in allt… och njöt.
Inga bråk barnen emellan- och bara det! Så mycket mer energi man får av att slippa tjafs och bråk och alla konflikter dem emellan.
Jag bara stannade upp, klev bort från min egen kropp kändes det som och tog ett steg tillbaka och tittade på dom och kände sån tacksamhet av att ha dom, att dom har varandra.
Att få spendera tid med sin släkt på en helt annan nivå… moster med pojkvän och hans bror och son, kusiner och pojkvän. Jag är tacksam.

När vi hade packat upp oss i “våran stuga” så promenerade vi till stranden allihopa.
Vilket väder vi har haft hörni! Helt otroligt! Så stranden var ett måste och så skönt att få svalka av sig.
Vi tog stranden som leds via “trollbron. som jag och min syster började kalla det för år sen. Lika magiskt att se barnens ögon när vi år efter år går där.


Mummu svalkar sig med baby Belle ♡


Barnen hoppade från hopptornet huuur många gånger som helst. T om Olivia tänkte hoppa, men henne fick jag stoppa, hon ska vara stor och göra samma saker som alla de andra 🙂
Hon lekte med Mickes brors hund istället.Dewin & Kevin 😉Moster ska jämt äta upp henne. Hon är van.

Och där slängde dom in “mosteri”.


På hemvägen stannade lilla sisupåsen Celina i varenda buske för att plocka bär. “Vänta lite, där! sa hon och satte sig i diket och plockade bär.
Den här vägen till stugan tog för mig, Mummu & Celina en kvart längre än för resten….. 😉


Det här med bad tar på krafterna… 😉

Fortsättningen följer, nu är det alldeles för varmt att sitta här, hittar ingen luft nånstans.
28 grader och klockan är snart tio.

God natt alla fina ni, sov gott. ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vilken mysig strand. Vart ligger den? Vi brukar också vara i Trosa men vi badar vod em strand som heter kömötet. Är detta en insjö eller hav ni badar i? Mysigt att få följa dig och din familj på alla äventyr ni hittar på. ☺️

  2. Flisan

    Åh det ser verkligen så mysigt ut! Hela familjen och bara skapa minnen på det viset 😍 när jag var barn hade vi också ett landställe och vi älskade det, det är underbart fina minnen vi har där ifrån ❤

Annons
stats