My Baby Dolls

Är det kväll nu???

Okej, nu känns det som kväll. Det är bäcksvart ute. Klockan är fem.

Vi har ätit middag och badat precis så vi börjar avrunda denna söndag redan nu, jag har fixat lite morötter och gurkstavar och Andres har gjort dipp och hyrt filmer. Hemmet är städat och ljusen är tända. Idag har jag äntligen fått upp väggdekorationen till Olivias rum. Jag la ut en bild på det på Instagram, men jag tog med kameran också, har bara inte orkat tömma kameran 😀
Tavlorna på barnen är uppborrade på väggen också. Smiley

Har gjort lite höstlovsplaner, som jag tror gör barnen jätte glada 😉

Men mer om det sen, den här filmen ska vi titta på nu:

Vill gratulera barnen storebror Micael som fyller år idag!
Samt barnens kompis Daniella blev hela 7 år idag!
GRATTIS!
Smiley
Och så är jag sugen på att baka. Jag får såna ryck ibland. inte för att jag är duktig på det, för det är jag absolut inte, men jag är galet sugen på äppel eller blåbärspaj med vaniljsås!
Smiley
Jag skyller på Natali, hon bakar bakelse efter bakelse och lägger ut på sin blogg 😉 Ser helt ljuvligt och jätte gott ut! Om ni vill ha tips på vad ni kan baka, kika in på hennes blogg 😉

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram på er alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mamma24sju

    Tur att ni bor i lägenhet haha..ni skulle behöva värsta varmvattenberedaren annars 😀 Här kan två bada eller kanske fyra duscha, sedan finns bara kallvatten…

  2. Alexandra

    Gillar hennes blogg också, kollar in där nu o då. Det är bara trist då jag inte lyckas kommentera på hennes blogg? Det öppnar aldrig kommentarsfältet…

  3. mamma24sju

    Hur ofta badar ni egentligen? Inget illa menat, jag gillar också att bafa, men det känns som om ni gör det jättemycket 🙂 Jag får också bak-ryck iblsnd, då bakar jag typ 100 bullar på en gång 🙂 Annars gör jag bara pepparkakor och lussekatter och tårtor när någon fyller.

stats