Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Är det inte typiskt

Hej allihopa!
Jag tar en paus från allt här hemma medans tvättmaskin och tumlare går på för fullt.

Igår lämnade vi av Nicole, Vanessa, Danilo & Olivia till Mummu & Puua för övernattning och jag väntar på att dom kommer hem med Andres alldeles strax. Känns så tomt när några av barnen är borta, men nu har dom haft det mycket mysigare där än här hemma, magsjukan härjar här för fullt. Alltså suck.
Varför just nuuuu….
Vi hade så mycket roligt inplanerat nu under höstlovet, jag och kidsen. När man är själv med alla barnen så kan man inte heller dela upp sig. Men man får göra det bästa av situationen.

Jonathan är på bättringsväg men hans 48 timmar började om från början sen sist jag skrev om det, Celina kräktes på morgontimmarna och nu springer hon på toa för #2 stup i kvarten….
Hon håller modet uppe och äter och dricker, så det är ju huvudsaken.
Jag hoppas sååå innerligt att ingen annan blir smittad nu. Vi brukar vara bra på att hålla smittan borta från syskon i vanligt fall, men vi vet ju också hur det är med magsjuka, det smittas så otroligt lätt och det är svårt att hålla dom undan från varandra. Trust me, i have tried… Men håll alla tummar och tår nu, vi har alla sett fram emot min morbrors stora fest på lördag och träffa släkt från Finland som vi inte har sett på hur många år som helst. ♡

Andres har slutat jobba och jag skickade en lista på vad som behöver handlas nu.
Blåbärssoppa, fruktsoppa, massor av annat dricka och- SKÖLJMEDEL.
Ni anar inte hur mycket jag har tvättat dom här dagarna och inte blir tvätthögen mindre för det…..

Isabelle är fortfarande hostig men har släppt mig några minuter under dagen idag vilket har varit så skönt när Celina ropat på mig från toan. Nu sover hon och jag har passat på att packa. Snart är hela övervåningen helt tom.
Jag har inte ens hunnit svara på era kommentarer kring flytten, men ni ska veta att jag läser allt och är så glad att ni hänger med mig/oss på denna spännande resa!
TUSEN TACK för alla grattis, så kul att få dela detta med er! ♡ Jag kommer skriva och berätta när tid finns, även bjuda på bilder från rensningen som jag har tagit under dessa veckor 😀

Bild från i helgen när Mummu & Puua hälsade på 🙂

Idag tappade Olivia sin tand hos Mummu och Puua, berättade Mummu när dem ringde. I dubbelbemärkelse. Våran egna tandis Vanessa ryckte loss tanden (det är hennes uppgift i familjen och tar sin roll som tandknyckare på största allvar.)
Så hon fick loss tanden och sedan har Olivia lagt den på ett fiffigt ställe och sedan försvann den. Hon var så ledsen att den var borta och hur tandfén nu ska hitta den och överraska henne med en peng. Jag sa att det gör inget att den försvann, tandfén hittar den ändå och då blev hon lite gladare. Det kan hända att snart när hon kommer hem så har tandfen varit här och lämnat en peng under hennes kudde. ♡

Kevin längtar också efter dagen när hans tänder blir lösa. Fast han inbillar sig att dom är lösa redan… T om Isabelle tror att hennes gaddar är lösa och på väg ut. Hon som inte ens fått alla sina tänder ännu 😀
Fast jag upptäckte faktiskt att inte mindre än 4 (!!) tänder spruckit upp nu! Inte så konstigt att hon varit lite extra gnällig. ♡ Mammas Bebo.

Nähä, nu är torktumlaren klar, dags att vika undan lite tvätt medans jag har två händer fria.

Vi hörs mer ikväll!
Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Niobarnsmamman

    Usch fy för magsjuka! Vi får verkligen hoppas att ingen annan blir smittad! Tråkigt att ni inte kan göra så mycket på höstlovet men vi håller tummarna för att ni alla är friska på lördag. Och så en styrkekram till dig som ska hinna packa och organisera för en flytt samtidigt som vardagen ska rulla på i familjen.

stats