My Baby Dolls

And it is oooon

Phew, äntligen kväll.
Jag är långt ifrån klar med allt som ska göras här hemma, men jag orkar inte.
Idag åkte jag och mina 4 minsta till Haninge och hälsade på hos mina föräldrar, samtidigt sprang jag i tvättstugan i 4 härliga timmar. Alltså, egentligen älskar jag att tvätta kläder, jag gör det. Men jag älskar inte tiden det tar att sitta och vika, och speciellt inte gå med allt till respektive lådor och skåp.
6 stora maskiner med tvätt och jag hoppas att vi snart ska ha vår egen tvättmaskin och torktumlare här hemma.

Nu har operation badrum kickat igång. Vi har dragit ut allt. Badkaret står i vårt sovrum. Nästa projekt blir att fixa i ordning sovrummet också, det har agerat som nån slags förvaringsrum hittills. Ny tak ska upp, el ska dras.
Fast jag funderar fortfarande på att byta med Celina.
Andres har bilat upp golvet, väggar har rivits och hål har bilats till rören.

Jag och småttingarna flydde upp till övervåningen, baby Belle sov gott, trots ljudet där nere…
IMG_2795IMG_2801

Jag har suttit med klädhögen (it was a freaking Mount Everest!) i nästan två timmar nu har jag en massa handdukar att lämna, men orken tog slut.
Jag har drömt mardrömmar i 3 nätter nu, vågar knappt somna om. Isabelle vaknar ju, barn ”smyger” in till min säng och trängs. Sömnen lyser med sin frånvaro.

Jag tänkte ta en ”tidig” kväll idag.
Vi handlade tacos idag till middag, men som vanligt när man handlar hungrig så slinker en och annan godsak in i kundvagnen, så nu har jag en godislåda full med choklad som väntar på mig… 😉 Oh well.

Tack förresten Mummu & Puua för de nya söta skorna till Celina ♡

nya skor
Celina hade jätte kalla fötter när vi kom hem häromdagen, jätte konstigt med tanke på att det var skor som har fått bra betyg och ska klara av riktig, ordentlig kyla. Och hennes fötter var ändå kalla. Kommer ihåg förra vintern likaså, hennes Sorel skor som skulle klara av temperaturer till 25- och ändå var hon kall och det var knappt 5 minusgrader.
Det är utmaning att hitta skor som håller denna lilla tösens små fötter varma.
Men dom här och ullsockor funkar faktiskt hittills!

DSC00350
Lite gos innan läggdags med världens stoltaste bröder!IMG_E1921

Nu har jag förberett lite inför morgondagen, 8 små högar av kläder ligger på rad med morgondagens kläder.
Resten av huset tar jag tag i imorgon.
Natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Mina små töser speciellt den ena är väldigt kall av sig och fryser otroligt lätt och jag har märkt att om skorna börjar bli för små då blir dom kallare om fötterna ? det ska ju vara 1,5-2 cm större än foten för vinterskor. Mina små har redan vuxit ur ett par denna vinter ? så kolla försäkerhetsskull måttet på skorna och celinas lilla tossing ❤️ Dom växer ju som ogräs barnen ❤️

 2. Linda

  Vi har haft samma problem som er, barnen har frusit om fötterna. De stora barnen har powerskor liksom vi vuxna men de små finn s dem inte till. Nu har vi dock hittat skorna med stort S, en handgjord ullsko, Har både skrivit om den och pratar om den i en vlogg om du vill se. Verkligen det bästa vi haft, helt kär:) Var ute en par timmar i -25 för en par helger sedan och inte det minsta kalla var dom om fötterna.

 3. Pernilla

  Skönt att höra att du också haft problem med att hålla Celinas fötter varma… Har samma problem med Nellies fötter!!!
  Köpte nya till henne nu så hoppas jag att hon slipper frysa…
  Ull sula kanske vi får köpa om inte det hjälper med ullstrumpa…?
  Det är i alla fall min plan b
  Hihi
  Kram och tack för att du finns ??

stats