Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

All Paw Patrol & BLUFF!

|Innehåller annonslänkar|

Jag har en son som är helt inne i Paw Patrol just nu.
Kevin han är helt tagen av dem efter att ha tittat på dom på TV. Först förstod jag inte alls vad han menade när han rabblade upp alla hundnamn, men sen lyste hela han upp i leksaksaffären och han slängde sig på golvet framför alla Paw Patrol leksaker och visade ivrigt att det är det här han önskar i julklapp.

När vi skrev önskelistor så var 95 % av alla saker just Paw Patrol.
Har kikat lite i affärer, köpt några- men alltså- vilka priser? Bara för att de är kända från TV så drar dom iväg prismässigt.

Nu handlade jag ingenting under Black Friday och enligt de flesta var jag dum för då var det tydligen rabatter på dessa.
Förresten- jag såg en bluff! Veckan innan black friday köpte jag några småfigurer, som dom några dagar före black friday höjde priset på- och på black friday var det “värsta rabatten”- när det i själva verket var samma pris (om inte lite högre) som veckan innan… så dåligt att luras sådär.
Handlade ni under Black friday? Gjorde ni några kap?

Kevin och Celina önskar sig utkikstornet, båten eller flygplanet och alla hundar…
Vet ni något ställe som har dem till ett helt OK pris
(verkar som att det kan skilja rätt så mycket från ställe till ställe) så berätta gärna 🙂

Här samlade jag några Paw Patrol saker som var till bra pris om era små också gillar dem, klicka på länken så kommer ni dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Hej. Har också en son som verkligen älskar paw patrol. Men leksakerna är verkligen äckligt dyra och det känns inte som nån kvalité heller. Han har fått en sak leksak i serien men det var en liten miss, min man trodde att fler figurer o bilar ingick då dom var med på förpackingen. Mycket pengar för lite skräpplast. Tycker man blir lurad när det är så populärt men leksakerna är dyra o dåliga. Vi kommer nog köpa annat i fortsättningen. Hoppas du hittar till bra pris!

 2. Alma

  Tycker generellt att leksaker är dyrt, speciellt sånt som är känt från tv. Nu vet jag inte just hur paw patrol är, men många leksaker är väldigt dyra och går sönder snabbt/är väldigt plastiga/dålig kvalitet.

 3. Christina

  Ullared har bilarna med en hund i, en sån man kan fälla ut och skjuta iväg grejer med. Kostar typ 250-300. Vet inte hur mkt du tycker e okej pris eller om du har vägarna förbi ullared ens 😉 men bara ett tips 🙂

 4. Mia

  Ni skulle bege er till Gekås i Ullared och handla julklappar. När man handlar till många så sparar man otroligt mycket pengar på att handla där!

 5. Sandra

  Mina tjejer är tokiga i paw patrol och önskal sig bara det i princip. De är nästan exakt lika gamla som er Kevin och Celina. 😀 Jag tycker också de är dyra och enda stället där jag hittat dem till bättre pris är i Ullared. Där köpte jag en leksak för 250 som kostar 4-500 överallt annars jag letat. Om du har tur kör leksaksbutikerna någon mer kampanj innan jul. 😆

 6. Malin

  Hej Satu ! Min son var (är) galen i paw patrul som fyra åring och jag lyckades faktiskt handla en massa på second hand. Tror det ör leksaker som ör väldigt pop en tid men sakta rinner ut i sanden samt att de finns i massor av olika konfigurationer så det kan löna sig att kika på begagnat 😉

stats