Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

AKUTEN.

Stackars stackars våran lilla godispåse.
Hon som var så glad över sin dag på föris och babblade i vanlig ordning när vi hämtade Nicole och Vanessa från skolan. På väg ut snubblade hon nerför 2 trappsteg och rakt på en pelare med huvudet. Ljudet när hennes huvud nuddade den var hemsk. Hon låg kvar och grät och när jag lyfte upp henne kom det jätte mycket blod, jag visste att det var illa. Jag höll min hand på hennes tinning och bad en förbigående om hjälp. Han höll hennes huvud medans jag sprang in och hämtade papper. Nicole som blivit så rädd hade sprungit in och hämtat papper och bett om hjälp också.
Plötsligt var det massor med folk där. Personalen hyste bort alla nyfikna skolbarn. Vi alla vuxna höll oss lugna- fast mitt hjärta bultade i hundra. Men jag vet att om Olivia och syskonen ser att jag blir rädd så blir det bara hundra gånger värre. Vi styrde upp det bra och lugnt. På med papper för att stoppa blödningen, prata lugnande och säga att allt blir bra. Fick ett litet förband att ha där så länge och så bar jag henne hem samtidigt som jag ringde Andres och sa att dom får åka in.

barn olycka
Hon hade varit jätte duktig. ♡ Jacket var djupt och ca 1 cm lång. Dom limmade det och tejpade ihop.
Hon var superglad när hon kom hem igen för hon hade fått välja tatuering hos läkaren och så hade pappa varit så snäll och köpt en stor gass till henne! 🙂

barnolycka
Hon blev ganska snabbt sömnig så vi fick kämpa lite med att hålla henne vaken en stund till. Nu sover hon här på soffan bredvid mig, nybadad. Jag fick lägga på ett vanligt plåster på det andra för det blödde igenom :-/
Lilla älskade godispåse. ♡

barnolycka

Usch så hemskt. Och de där jäkla bultarna som sticker ut från den där pelaren. Det är alltså en pelare som håller ett upp ett litet tak ovanför dörren. Hon måste ha slagit in i bulten tror jag 🙁 Mitt hjärta gör ont.
Ikväll sa hon att hon måste gå och visa Leena (en pedagog på hennes förskola) hennes ont ♡ Gullis.

TUSEN TACK till alla inblandade för all hjälp vi fick. ♡ Jag uppskattar det mer än ni tror. Tack.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Prematurmamman

  Stackars Olivia <3 Min son gjorde samma sak på förskolan, fick ett hack som fick tejpas och läka ihop. En viktig sak jag ville tipsa om är att anmäla det till ert försäkringsbolag, för om hon fått ett är där (1 år efter olyckan ska en läkare se på det) så kan ni få ett schablonbelopp utbetalat som är beroende på ärrets storlek och var det sitter. Hon ser i alla fall tapper ut och verkar ha tagit det bra! Ibland kan det hjälpa när de inte själva ser såret precis när det hänt, men som förälder är det såklart obehagligt.. :/

 2. Anki

  Usch, stackars liten plutta <3
  Hopps att Olivia mår bättre efter en natts sömn <3

  Kramar från Skåneland

 3. Helena H

  Åh, det måste ju gjort jätteont! :/ Lilla skruttan då. 💜
  Otäckt när det är huvudet som skadas.
  Krya på kram till Olivia från Söderhamn

 4. Malin

  Usch, stackars liten. Min äldsta son gjorde också en störtdykning på förskolan (när han var 2 år) slog i munnen, spräckte läppen och slog ut en tand.
  Hoppas hon repar sig snabbt. ♡

 5. Mammalinda

  Så otroligt otäckt! Bra gjort av dig att behålla lugnet! Vet inte om jag skulle klara av det när det kommer så mycket blod. Men det kanske bara sker… En sådan där supermamma gen som bara finns där och träder in när det behövs! Skönt att du fick hjälp!

  Jag är också på sjukhus med min lille, men för planerad sömnregistrering. Hoppas att det blir någon sömn i natt. Det har inte startat så bra.

  Kram och hoppas din gullunge får sova inatt och mår bra imorgon!
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 6. mummu till mybabydolls.se

  Stackars lilla Olivia..imorgon är allting mycket bätre. Sov gott gullet. ♡♡ <3

stats