My Baby Dolls

Busy busy

Phew vilken dag. Jag är helt slut i kropp och knopp. Jag har varit ute på vift hela dagen, kom hem 17:30 och fick börja ta tag i hemsysslor.

Först hade jag ett möte inbokat, det körde ihops sig då Andres satt fast i köer och inte skulle hinna hämta mig, så min pappa fick köra mig och de tre minsta och möta upp Andres i stan, och jag hann komma 5 minuter tidigare också ✌?

Sen tillbaka till Haninge, Andres lämnade av oss och åkte vidare till jobbet igen. Jag köpte lunch på McDonalds och vi satte oss ute i parken för att äta, annars hade vi inte hunnit till när Celina slutade. Så så såååå kallt! Vi åt, lekte en stund och sen hämtade vi Celina, väbtade på Kevin och beslöt oss för att gå till Mummu & Puua och värma oss och vänta på Olivia.

Twinsen gick hem med en kompis, tjejligan kom och vi gick till centrum för att kolla presenter till Celina. Påminn mig om att inte ha med mig Melanie till affären nästa gång utan vagn… Jag fick jaga henne mer ön kolla på presenter. Sen blev hon arg och slängde sig raklång på golvet och tjurade. Den underbara 2-årsåldern- hello! Jag får helt enkelt kolla vidare imorgon. På söndag fyller Celina år och på lördag ska vi fira min systerson Dewin som fyller 15.

Här kommer våran dag i bilder:

Bilder från igår 🙂

När barnen har kompisar över och jag har ingen aning vad vi ska äta för middag… ?

Nya bilbarnstolar till lillgänget?

Nu ligger jag i ett varmt bad, njuter av tystnaden och äter glass ? Jag ska försöka lägga mig i någonlunda tid idag, men wohoooo att det är fredag imorn hörni! Har ni några planer?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tyglina

    Tänkte bara stanna till och skriva ett HEJ ?samt berätta att din blogg är ev de bloggar som bara är såååå normal. Älskar det. Du beskriver livet precis som det är. Okej då att du har lite fler barn än mig ( har 2) men bekymren, glädjen är det samma. Och så härligt att läsa att familjelivet är den samma och den största delen i våra liv ?
    Ha en fin helg nu!

stats