My Baby Dolls

Störd?

Kväll igen och idag har jag bara pysslat hemma, städat, tvättat och denna eviga plockande ska vi inte ens tala om…. ?

Känns som att jag är inne i en ordentligt boa fas där jag vill ha allt i superordning och reda, städat och fint.

Det är så mycket jag skulle vilja göra om här hemma så mycket jag skulle vilja inhandla- men jag är inte miljonär så vi får ta det lite pö om pö… just nu ligger fokus på annat håll ?

Men det som börjar könnss som ett måste är en garderob i hallen där jag och A (och gäster) kan lägga våra jackor samt en skohylla. Barnen har sin byrå i hallen som sväljer deras jackor/mössor/vantar/overaller osv men våra (min och A’s) jackor ligger på Isabelles vagn och allas skor ligger på en matta längs ens väggen och detta som perfektionist stör jag mig otroligt mycket på för det är en konstant känsla av stök i mig. (Ni får förhoppningsvis se före och efter bilder snart)

Nu tänker ni kanske att jag är lite störd- det kanske jag är också ? MEN jag mår bäst av att ha ordning och reda hemma. Vill inte ha en massa stök framme. Då mår jag som bäst.

Jag har letat ööööverallt efter en passande garderob men jag och A har inte varit överens om något så det har legat på is, men jag hoppas att han är ledig imorgon så att vi kan åka och titta på en som jag såg på hemsidan… ??

Har ni märkt att det har blivit ljusare ute på eftermiddagarna? Hur underbart är inte det!? Jag läste att det är 10 minuter ljusare för varje dag som går nu.

Jonathan & en förkyld liten Bebo (Isabelle)?

Vi har varit i parken och lekt idag. Nicole har haft en kompis hemma och så har grannbarnen också hängt hos oss. Tycker att det är kul att dom vill ha kompisar över ??❤️

Jag har drömt mig bort till bebis. Tittade på hennes kläder och funderar på vart jag ska lägga alla hennes kläder….

Baby #9 fick sin första present från kusin Melina & faster Ela häromdagen ?

Hur söta?

Hon rör sig så mycket i magen, men rörelserna har minst sagt ändrat karaktär, eftersom hon har blivit större och det har blivit mindre plats nu. Hela magen går i vågor och jag kan t om ta och känna nån kroppsdel utanpå magen- så himla magiskt och en helt underbar känsla!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alex

    Snälla snälla kan du inte fota en house tour snart! Följer dig på instagram och det ser ut osm ny riktigt hittat hem nu. Är så nyfiken o vet att du vill att det ska se perfekt ut, men om du fotar sånt som garderoben så kan vi läsare ju ge tips ? älksar o se renoveringsprojekt är så roligt ?

  2. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Åh den där känslan att känna rörelser i magen, helt magiskt! Nu har vi äntligen fått hälsa lillebror välkommen till världen (två veckor gammal nu), och även om det såklart är det härligaste som finns, så kan jag sakna gravidmagen och alla rörelser ibland 😉

stats