My Baby Dolls

Det är nästan olagligt.

Klockan är strax över 13 och jag känner mig helt redo för sängen redan.
Igår efter födelsedags middan fick jag så ont i magen, kramper, kräkningar. Jag la mig vid 01-tiden och vaknade flera gånger även då.
När jag precis tyckte att jag hade somnat så tyckte Isabelle att det är en god idé att hålla mig lite sällskap, så hon satt och sjöng i sängen ”hip hipp hurra hurra hurrrraaaaa!” för kung och fosterland. Vi gör inte morgon vid 4:30 i vårt hus. Punkt slut.
Går jag upp med henne så vet jag att hon väcker syskonen, så det är olagligt att gå upp så tidigt. 😀 Hon fick nappen och snuttisen, lite dricka och så fick hon sitta och snacka för sig själv i sin säng, tills hon somnade av tristess. Vid 6 tiden vaknade hon igen, det är en helt OK tid att gå upp.

Sen dess har vi hunnit med att gå till läkaren med Andres, handla mat och så lite trall till pool projektet. Nu sover Isabelle sin siesta så det blir en stund med lugnare tempo nu ett tag.

Inne hos läkaren fick stora tjejerna hjälpa till att tvätta och fixa med Andres tå.
Den har läkt bra nu, snart 3 veckor senare.

Jahop, nu behöver jag bara komma över denna trött-våg och sen vet jag att jag har nya krafter att jobba med. Lite (mer) kaffe och sen är jag redo för resten av dagen igen.

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vår grind i trappan på övervåningen går inte att öppna innan kl 6. Helt otroligt att fast dom är 4 och 5 år har dom aldrig ifrågasatt detta fenomen :-))

  2. Maria

    Har du ätit nått olämpligt? Kan han inte ta barnen så du får vila nån timme? Gå till läkarn annars o bara kolla upp det, bättre en gång för mycket.

    Kram

stats