My Baby Dolls

Drömparken & Tvätt

Vilket aprilväder alltså.
Från strålande sol och så skön värme till att det faktiskt snöar.
3 av 5 skolbarn var hemma från skolan idag, förkylda och ont i halsen. ”Så är det när man går ut utan jacka”, låter jag men vad hjälper det nu…
Idag skulle Olivia på skogsutflykt, jag packade ner varma kläder och påminde att inte glömma vantarna…. Då har hon glömt ute byxorna i bilen istället…. och frysit. Det är svårt för mig att släppa kontrollen när de åker med A till skolan på mornarna, men det är sånt som händer.

I söndags var vi bjudna på bio, förhandsvisning av filmen Drömparken som handlar om en fantastisk nöjespark där den väldigt kreativa flickan Junes drömmar kommer till liv. Den fylls med fantastiska attraktioner och talande djur. Filmen var bra, fick mig till tårar…

”I den här butiken får bara alla Nicole handla” 😉

Barnen fotades med youtube stjärnorna Tomas och Malin som gjorde rösterna till karaktärerna.

Filmen har premiär på bio nu på fredag 12/4 ♡

Som sagt, tisdag idag barnen ska i sängs.

Skulle behöva handla en kruka till Jonathans egna odling imorgon, han odlar gurka han 🙂
Han har döpt den till ”Kantorn” 😀

Sen blir det att vika och lämna in tvätt.
Jag tycker om att tvätta och vika kläder, älskar verkligen känslan av rena, fräscha go doftande kläder- men att gå och lämna allt i 10 olika garderober är mindre kul…. Inte alls kul faktiskt.
Jag har ju min vik-hörna i vardagsrummet, där lägger jag upp 10 prydliga högar med rena kläder, de 4-5 stora får ta sina kläder själva och lämna i sina lådor medans jag tar resten. (jag tar allt om de är i skolan såklart) Olivia är ett gränsfall, hennes lådor brukar se ut som en tornado blåsit där inne, så jag föredrar att vika in hennes kläder om jag precis gjort fint däri, men annars får hon lägga in allt själv.
Nu med bättre eftertanke skulle hon behöva ha en större garderob, hon har fått ärva så mycket av sina systrar nu så det knappt får plats.

Gillar ni att tvätta/vika/lämna i lådor?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Haha inte gillar precis, men det måste göras. Jag gör allt själv då barnen är i skolan när jag gör det. 16 åringen sköter sin tvätt helt själv såklart

  2. Tanja

    Ääälskar det men precis som du så att lägga de vikta kläderna i respektive garderober och lådor – not so much. Själva vikningen är rogivande och det känns som om jag sorterar min hjärna samtidigt 🙂

  3. Hanna Lindkvist

    Tack för en underbar blogg.
    Jag älskar att tvätta och vika in i barnens garderober. Jag gör 6 högar på sängen och sen lägger jag in högarna i rätt garderob. ?

  4. Hanna

    Tack för en underbar blogg.
    Jag älskar att tvätta och vika in i barnens garderober. Jag gör 6 högar på sängen och sen lägger jag in högarna i rätt garderob. ?

stats