My Baby Dolls

Rensardag!

Halloj allihopa, torsdag idag och snart helg- kämpa på!

Jag håller på och bockar av en massa från min to-do-lista, men på något konstigt vis blir den inte kortare ändå….?

Jag håller nämligen på att gå igenom allas garderober igen, det har varit en växtspurt här på barnen vilket märks på kläderna. Nu drar mina 4 äldsta samma storlek på kläder så det blir en del mjuka paket under granen i år också, vilket mina barn faktiskt uppskattar, speciellt stora tjejerna.

Nu har jag gått igenom alla 8 barns garderober, samt min. Inte för att jag har växt, men jag är så trött på min garderob. Fullt med kläder men jag har ändå aldrig något att ta på mig.
Så jag har plockat bort en massa kläder från oss alla och ska snart ta tag i Andres garderob. När jag lägger in tvätt så lägger jag in allt snyggt och prydligt (perfektionist som man är)- men när han ska ta ett plagg så drar han bara ner en så allt ligger huller om buller efter 2 dagar.
Jag behöver ordning och reda, även i skåp, lådor och alla vrån.
Issues, i know.

Idag har jag också tagit tag i förtådet under trappan. Det är ett litet rum där man stoppar in allt man inte behöver och stänger dörren snabbt så in i helsinki så att inget rasar på en.
Men eftersom Andres och Puua håller på och bygger hyllor i garaget, och lagade tak osv så är det nu riskfritt att ta dit kartonger man inte behöver ha hemma. Så då blir jag av med massor av kartonger där inne och kan organisera bättre även där 🙂

Har ni sett den där videon där det kommer ut människa efter människa ur en liten bil? Dem bara fortsätter att komma och man fattar inte hur allt fick plats. Ungefär så var det i den här garderoben..

Nu står alla kartonger och stör mig i hallen istället- men! Jag hann tömma och rensa också och hittade overaller med etiketter på (!) så jag tänkte ha en liten loppis på mina stories imorgon när jag fotat. Missa inte om ni är ute efter sånt ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofi

    Haha åh precis så är min man! Jag viker och han river. Nu senast struntade jag faktiskt i att vika hans kläder bara för att irreteras tillbaks, men det slutade bara med att han gick runt i missmatchade strumpor och shorts eftersom han inte hittade några långbyxor. Helt ok enligt honom men jag blev helt knäpp ?

  2. Viola

    Kanske en ny karriär? Organiserare (Alltså, vet inte om det är ett ord men…) att hjälpa andra att styra upp/organisera deras hem? Tål att tänkas på 😉

stats