My Baby Dolls

ISABELLES 1-års kalas

Så har Isabelles 1-årsdag passerat och numera har vi en liten 1 åring här hemma.

I söndags fyllde hon alltså år och som vanligt när någon fyller år i familjen så väcks man av sång (ja må hon leva i tre olika språk såklart) och tårta i sängen. Hennes allra första födelsedag! Så magiskt att se hennes min, hon fattade ingenting och tittade på tårtan, ljuset, oss- vartannat. Gulle!

Sen fick hon komma upp och öppna sina paket och äta frukost med ännu mera sång. Vi har försökt lära henne att blåsa lääänge inför 1-årsdagen, och nog blåser hon allt INÅT men inget kommer ju liksom ut, haha 😀 Så sött och så tror hon att hon har blåst ut ljuset själv (ett snällt syskon blåser vid sidan av) och så applåderar hon åt sig själv, så nöjd över sin insats.

Vi fixade ordning lite och så åkte vi iväg för att hämta tårtan från bästa Make Me Cakes som gör alla våra tårtor. Vilken talang tjejen har, hon kan verkligen skapa vad som helst. Inte bara är det så vackert att man nästan inte ens vill skära i det, utan det smakar alltid gudomligt. (Bilder längre ner)

Alltså strumpbyxorna. Hur sött? 😀

Sen började kalasgästerna trilla in och helt plötsligt var huset fullt. ♡


Alltså. Drömtårtan. Följer ni @make.me.cakes på instagram? (Kolla in hennes bilder!)


Och så blev det ännu mera sång- svenska, finska och spanska.

Ja naturligtvis får man äta sin tårta själv på 1-årsdagen. det hör liksom till.

Där satt hon, länge och hur nöjd som helst och njöt av sin goda tårta.
Och sooom hon såg ut när hon var klar!

Lite kramkalas!

Isabelle hade ett lyckat kalas, hon kämpade sig genom middagen och efter ett (välbehövligt) bad slocknade hon i min famn på soffan redan strax efter 18- och vaknade vid 06- morgonen efter 😀

Jag tog lite 1-års foton på henne också, fast med fel mobil så jag lägger upp dem också senare 🙂

Tack allihopa för alla gratulationer, tack alla som kom och firade vår lilla stjärna tillsammans med oss. Nu har vi avklarat 7 av 8 barnkalas för i år- sist på tur är Olivia som fyller 6 (!!!) i december.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats