My Baby Dolls

Raising kids is a walk in the park…..

JURRASIC PARK.

6 dagar kvar till hörstterminen 2018 och barnen går varandra på nerverna. Konflikter avlöser varandra och jag hinner knappt kippa efter andan. Blir bra för dem att inte vara på varandra 24/7, utan komma iväg på egna äventyr ett tag. Jag vet att småttingarna kommer att sakna dom, men dom kommer också vänja sig vid rutinerna igen.

Jag älskar att ta syskon bilder, speciellt när dem matchar varandra. ♡ Än så länge tycker dom att det är helt Ok att matcha, men det kan ju snabbt ändras så jag passar på! 😀

Den minsta är inte så samarbetsvillig längre. Annat var det när hon inte kunde ta sig nånstans, då satt hon ju liksom där man satte henne, men nu ska hon dra iväg snabbare än jag hinner knäppa ett kort.

Min tanke här var att hon skulle stå med med sin lära-gå-vagn. Tjena. Storleks ordning och allt.
Men hon hade andra planer. Så fort jag ställde henne där så skulle hon dra iväg.
Jag la fram stenar vid framhjulen så det skulle vara stopp men hon var som ett pansarvagn och skulle kriga över det…. Så hon fick sätta sig där i sin vagn istället.


Jahop, så är det visst tisdag idag och jag vet inte riktigt vad det är för väder där ute. Ser ut som att det ska regna när som helst. Jag har gått igenom 3 av 8 barnens garderober, gått igenom varenda kartong i förrådet så framförallt Kevin och Isabelle fick massor med nytt till sina garderober från syskon. Lite som julafton! Jag har samlat säkert 9 påsar med kläder som ska ges bort och fyllt på med lika mycket i kartonger som ska ärvas till nästa syskon.
Har beställt lite vinterplagg och annat nödvändigt som jag sen kan stryka bort från listan.
Hoppas att storlekarna funkar, det är alltid en gissning när man beställer från nätet.

Jag ska visa er min lista sen tänkte jag. 🙂
Idag tänkte jag inte göra många knop. Fixa och dona här hemma. När hösten knackar på är det alltid samma sak, jag vill rensa i varenda vrå av huset, slänga/ge bort/ organisera, städa, tvätta, möblera. Allt ska jag gå igenom. Boa in mig och förbereda sig själv inför ett långt vinterhalvår då man tillbringar mer tid inomhus.
Önskar att jag skulle vinna en fet mångmiljonvinst för det är så mycket som jag skulle vilja uppfylla.

Några bilder från gårdagens promenad….

Och så tog jag lite bilder på Nicole & Isabelle.
Mitt äldsta och yngsta. ♡♡

Älskar verkligen bandet man har, syskon emellan. hur de stora bryr sig om de små och tvärtom. Lycka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats