My Baby Dolls

Ännu ett steg mot självständighet

Nu sitter vi i bilen hela familjen på väg till barnens kusin för att hälsa på i deras nya hem.

Vi har precis plockat upp Olivia som har varit på kalas hos sin kompis och för första gången valde hon att skicka hem mig och stanna kvar själv.

Herregud va känslig jag är, jag bara ser hur tiden går genom barnen och deras framsteg och utveckling, som bara en sån liten sak att ens ”lilla” dotter stannar på kompisens kalas själv. ?

Ännu ett steg mot självständighet. Det är i sig ingen dålig sak, det bara känns i mammahjärtat att ens barn inte kommer att vara så små och behöver mig föralltid.❤️

Anyways.

Medans hon var på kalas så var vi iväg och köpte en dörr till vårat förråd. Och så ska jag ta mig an operation ”eldstad” hos oss! Vi har en eldstad som står obrukad, vi måste ta in en sotare i framtiden, -men själva tegeln omkring är svarta. Inga konstigheter kanske i era öron- om det inte var att de egentligen i själva verket är VITA. ? Så jag ska rengöra och så har vi köpt färg för att måla om de och rengöra omkring. Ni ska få se före och efterbilder när jag ör klar??

Puua ska lägga ny sten där också.?

6 veckor har våran lilla baby Belle hunnit bli idag också? Älskade, älskade barn.

Tack bästa farbror Oscar för Miffy mattan!??

Nu är vi framme, KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatillfyra

    Åh du kommer alltid ha en stor plats i dina barns hjärta så fin mamma och så mån om dom, var och en, som du verkar vara! ?

  2. Sussan

    Så härligt o läsa om er, måste fråga vad ni har för bil när du skrev att hela familjen va iväg? För eran förra bil va väl bara 9 sitsig?

  3. Minna

    Och Olivia var så snäll och duktig under kalaset?.De var andra större barn som fick mammalängtan.Hon verkar vara väldigt säker på sig själv.Hon kom o frågade om det var ok lämna korven tex.Väl uppfostrad?.Olivias medverkande var uppskattad trots att det kanske inte närktes i kaoset och sönderstressad mamman?

stats