My Baby Dolls

Nu ska den i rullning

God kväll därute ♡
Vi är nyss hemkomna från Abuelo & Abuela, dom firade sin bröllopsdag och bjöd oss på mat ♡
Var inne i affären och handlade en blombukett till dom, så Danilo stod med buketten i handen medans jag betalde och en äldre herre stannade vid honom, tittade och frågade ”Vem ska du lura med den buketten?” 😉 Dano stod som ett frågetecken och alla andra utbrast i skratt.

Jahop, barnen ligger i sängs och jag försöker få ner nånting på bloggen.
Jag ska få bloggen åter i normal rullning nu har jag bestämt, för jag älskar ju det här.
Samtidigt så vill jag inte skriva ner något påtvingat ”bara för att” få ut nånting. Det blir inte bra bloggande då, det ska ju kännas bra och rätt. Kikade själv igenom bloggen nyss och kom på at jag inte alls skrivit och fångat allt det där som jag hade velat. Livet kom väl emellan.
Renoveringen. Att inte ha hemmet i ordning och alla ens prylar på plats. Vi har verkligen renoverat från golv till tak- utan att överdriva och vi har kämpat oss igenom allt utan att klaga. Men bloggen har blivit lidande och jag har inte fått tid att sitta och ägna mig speciellt mycket tid här alls. Har inte ens hunnit kika in på mina favvo bloggar själv på länge.

Vi har med handen på hjärtat hållit på med saker från morgon till sen kväll. Har inte funnits tid att sätta sig ner vid datorn och bara få skriva av sig. När man väl satt sig ner på kvällen, när man gjort alla måsten och fått alla barnen i sängs- mätta, rena och belåtna då har man själv segat till ordentligt, det är då man verkligen märker att man är trött. Och när man väl satt sig och släppt alla måsten då är det helt kört. 😀
Önskar att dagarna hade fler timmar för att kunna hinna med allt man vill ha klart, eller att man kanske kunde klona sig själv.

Nu har vi fått i ordning på köket, och idag rengjorde jag lådorna och bar alla köks-kartonger till köket. Äääntligen kunde jag packa upp alla kartonger! Dom har stått i mitt & Andres sovrum- så nu äntligen börjar kartongerna försvinna därifrån och vi kommer snart få ett eget sovrum 🙂

Jag tänkte be er om lite hjälp imorgon, jag vet inte vad för slags gardiner jag ska ha i köksfönstrena, så jag ska fota och så kanske ni kan ge mig lite tips på vad som skulle kunna passa/funka?

När jag hade packat upp alla kökskartonger och Olivia, Kevin och Celina byggt otaliga kojor, buss och hus med de tomma kartongerna och även ritat på dem (klart man ska dekorera sitt hus liksom) så gick vi ut en stund.

IMG_7073
Celina är redo att gå ut!
IMG_7076
Barnen borde ha haft på sig gummistövlar konstaterade jag när vi väl kom in igen… Så blött och lerigt. Hela hallen var lerig och grusig igen. Värsta väder om ni frågar mig, det är just när det är blött, slaskigt, lerigt, grått och svinkallt ute. Just dessa årstider mao. Längtar till snön!

IMG_7084IMG_7086IMG_7082IMG_7091IMG_7089

Nu ska jag titta på film med mitt stora hjärta och ta det lugnt en stund innan Baby belle vaknar.
God natt ★

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mummu

    Jag trot att de skulle passa bra med kappa till köket, som går ”nästan ”till halva föstret, men inte för tjocka ??❤️

  2. Pernilla

    äsch bloggen kan ju inte vara ytterligare ett stressmoment för dig! <3 herregud du har 8 barn att ta hand om plus renovering plus alla vardags sysslor som ska skötas! bara det är stort!
    som du skriver själv, ni har haft fullt upp!! bloggen kommer alltid finnas kvar när du vill skriva av dig och du kommer hitta tiden till det sen, om du känner dig tvungen att gå in o skriva så blir det ju inte heller roligt!
    Älskar att läsa om ditt liv och längtar tills du får tiden och inspirationen tillbaka igen! och det kommer 😉 en dag i taget!
    Hoppas du kan börja njuta av huset snart! <3<3

    Stor kram!

stats