My Baby Dolls

Vecka 29 & Sista Trimestern!

Wiieee!? Idag gick jag och lillstjärnan in i vecka 28+0, vilket betyder hej vecka 29!

Och det roligaste av allt- Hej tredje och därmed också sista trimestern!❤️?

Magen växer på, lillasyster lägger på sig i vikt, helt underbart! Undrar när hon ska vända sig till huvudet nedåt så att jag kan andas lättare? Nu känns det som att hon ligger så himla högt upp att jag får inte till nån bra ställning där jag kan andas ordentligt.


Sammandragningar hänger med, det har jag haft sen första början. Lite obehagligare nu och då vill jag helst inte att någon rör min mage, den är så öm då. ☺️

Idag plingade det på min mobil igen där appen välkomnade in mig i vecka 29, varpå jag sa till barnen att det är nu 9 veckor kvar tills lillasyster föds- och det blev såna glädjetjut! Underbart att se att dom längtar så mycket!❤️ Celina (som jag inte tror förstår alls) studsade runt, runt och tjöt: ”Jaa, lillasyster kommeeeeer!” Gullis! Hon älskar verkligen bebisar och jag hoppas att hon ska älska lillasyster också.


Känner mig som en uppstoppad korv i mina kläder just nu och i smyg längtar jag efter hösten och att få använda mina större, långärmade toppar… ?


Såhär står det om denna vecka:


Hur mår ni andra? Har ni haft en bra helg?

Imorgon ska jag hämta lite paket och bocka av lite fler grejer från lillasysters lista??? Jag visar dom sen!

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    jösses, du har bara gått upp gravkilona va?? Varför ska du sättas igång? Har inte förstått eller läst det. Kollar du upp sammandragningarna så du vet om du öppnar dig eller inte? Ursäkta tusen frågor. Svara bara om du vill.
    Kram

  2. Petra

    Åh grattis så himla mycket! ☺️ Jag undrar om ni pratar bara svenska hemma eller kan barnen även finska flytande? ?

  3. Amanda

    Jag går in i v.24 idag och mår superbra. Det enda jobbiga är näsblod när jag snyter mig och mer flytningar men det får väl typ majoriteten? ?? Ibland får jag små sammandragningar men ingenting som gör ont utan det bara ser konstigt ut och känns skumt haha

stats