My Baby Dolls

Bud från Disney

Musse och Racergänget (2)
Vissa bud är verkligen roligare än andra! Disney är en storfavorit här hemma, så när vi mötte budet på gården var alla jätte nyfikna!

Allas våra Disney vänner är tillbaka i tv-rutan i det färgglada actionäventyret Musse & racergänget med premiär på Disney Junior onsdagen den 19 april klockan 17:00!

Musse och Racergänget (24)Musse och Racergänget (39)
I samarbete med Disney får jag dela ut en likadan partykit som denna, Musse och racergänget till en av mina läsare!

IMG_2882
Har ni någon där hemma som fyller år snart som skulle bli glad av Musse tema på sitt kalas?
Kommentera här under med vilken är er favvo figur av Musse & gänget och så dras vinnaren redan på söndag klockan 18:00 ♥♥

LYCKA TILL!

Imorgon fyller våra tvillinggrabbar hela 7 år så vi är på gång med kalasförberedelserna här hemma. Strax ska vi gå och handla med Danilo & Jonathan och resten av syskonligan ska till Mummu & Puua så länge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Men åh, min minsta skrutta fyller tre om en månad och detta skulle passa ypperligt.favoriten är nog Mimmi pigg 🙂

  2. Emma

    Min lillebror fyller snart 7 och äääälskar Musse & gänget, han vill inte titta på något annat. Frågade vem han tyckte mest om och det blev såklart långben för han är lika knäpp som han själv ?

  3. Mona

    Långben! Älskar Julafton då jag får se Långben, Musse och Kalle skutta runt med T-ford och husvagn 🙂 Blir jag den lyckligt utvalda så går denna paket till barnbarnen så klart.

  4. Marijana

    Min lille Kevin blir 3 år och älskar Musse redan. Han skulle bli jätte glad att vinna denna paket. Hälsningar Marijana

  5. Maria Frost

    Min tjej fyller 4 år nästa måndag, och hon skulle bli så himla lycklig om hon fick vinna det här till sitt kalas. Då hon och lillebror varit mkt sjuka på sistone har hon missat mycket på förskolan och skulle gärna vilja bjuda sina föriskompisar på ett ordentligt Mussekalas!! Hennes (och lillebrors favorit) är Mimmi ❤

  6. Helena

    Min son blir 4 i år och älskar Musse. Hans storebror fick en mussefigur för många år sedan men som han ”ärvt”. Han sover med den varje natt och går omkring med Musse på sina axlar.

  7. Jessica OBrien

    Min son fyller 2 år i maj! Hade vart superkul att vinna detta till honom ? Hade inte spelat någon roll vilken figur, men min favorit är pluto! & sonen älskar hundar.

  8. Eva-Lena

    Min ena flicka, Alva, fyller 4 snart och älskar allt som har med Musse och hans vänner att göra, ser ofta på klubbhus programmen och dansar ”tip topp” dansen så ofta hon kan ? Absoluta favoriten är helt klart Mimmi, allt skulle vara Mimmi om hon bara fick ?

  9. Maria Halldin

    Min stora pojke älskar Musses klubbhus och filmerna Bilar och Flygplan. Den nya serien verkar som den ultimata kombinationen! Han blev helt lyrisk idag när han såg reklam för Musse och racergänget. Didrik skulle älska ett sånt kalas.
    Favoritfiguren är Pluto.

  10. Li - 6barnsmamma

    Jag är med och tävlar! Endast 2 av 6 barn har hittills fyllt år, så vi har 4 barnkalas kvar detta år. 😉 Min mellantjej är galen i Mimmi pigg. Själv gillar jag långben. 😉

  11. Mili

    Min son fyller två år om två månader vi kunde inte fira hans Första år då jag blev sjuk. Han älskar Musse pigg

  12. Elin

    Har två flickor här hemma som båda älskar Pluto och Musse Pigg! Att kunna glädja dom med detta paket skulle göra min dag och deras.

  13. Nathalie. R

    Hade varit ett perfekt tema till min lillebrors 1års kalas(vet inte vilken figur han gillar), men hans storebror som blev 3 i februari gillar pluto, tar ofta ut tungan och andas som en hund när pluto kmr fram hahaha 🙂

  14. Sanna

    Åh, vilket roligt pressutskick! Hade varit underbart med detta kit till dottern. Hon älskar Pluto, och det gör jag också. Han är ju bara för söt och rolig.

    Kram Sanna

  15. Malin

    Min pojke fyller 4 år detta året och han älskar verkligen Musse! Han skulle bli jätteglad om han vann? Jag följer din blogg dagligen och har två pojkar som är i samma ålder dom dina killar, 3år och 6år?
    Det är så kul att följa er vardag som stor familj..
    Vi hoppas på vinst?
    Kram

  16. malin

    Min dotters allra första 1 årskalas i Juni skulle jag gärna vilja dekorera med Mimmi Mus tema ? ❤ de skulle uppskattas mer än vad ord kan förklara❤

  17. Josefin

    Jag tycker om Lången men min son som fyller 3 år den 24 april han tycker om Musse och kalle?.. så jag tror att han skulle bli super glad att få detta kit att dekorera hans kalas med!

  18. Alisa

    Lavin är helst besatt av Musse och gänget ?Enligt honom ska alla heta Musse ,Mimmi ,Kalle ,Kajsa ?Detta skulle var jätte roligt att vinna då han fyller 3 den 21 april ☺️

  19. Dani

    Min son är besatt utav Mimmie, han är två och blir helt lyrisk när de kommer på tv eller ser i affär. Säger alltid Heeeej Mimmi och tipptopp när de kommer på tv. Han skulle bli överlycklig. Och även hans mamma!

  20. Camilla Dahlström

    Har en gosse som fyller nu i Maj..
    Favoriten är ju Kalle himself – coolare Anka får man leta efter 😀

  21. Katja

    Vår dotter, Yasmin fyller 5 år den 6 maj och hon älskar att titta på Muse och hans vänner 🙂 favoriten är nog musse själv.. eller mimmi.. svårt.välja 🙂

  22. Linda

    Ja!! Min tjej som fyller ett år 21 april ska då ha sitt första lilla kalas och vi skulle bli superglada för det där kitet! Här hemma är favoriten kort och gott Musse av alla i gänget ?

  23. Malin

    Min dotter Lexie fyller 2 år den 16 april. Hon älskar Musses klubbhus och har sett reklamen för de nya och blir helt lyrisk. Mimmi är favoriten men hon älskar alla och sitter ofta och pratar om dom. Skulle hon vinna skulle hon verkligen få en extra bra kalas ?

  24. Josefin

    Favoriten är så klart Musse och har en blivande tre åring här hemma som skulle bli överlycklig om detta fick pryda kalasbordet.

  25. Ulrika

    Har en tjej här hemma i Haninge som fyller 5 år om två veckor och har Mimmi Pigg som stor favorit.

  26. Linnea Norden

    Musse är min favorit. Jag skulle ge det till grannpojken som fyller 3 i maj och som älskar allt med racerbilar.

  27. Victoria

    Åh våran dumle fyller år nu i slutet av maj och det hade varit drömmen att ha Disney kalas ? Mimmi är stora favoriten här hemma! ?

  28. Mia

    Åh jag har en tjej är hemma som fyller 3 den 20 april. Hon skulle älska detta kit även om Mimmi är den stora favoriten. Med detta kit kan de få dansa hiphop dansen.

  29. Helena H

    Är gärna med o tävlar om detta kalaspaket!;? Min mamma skulle få figurerna isof då hon älskar Disney o speciellt Långben som är hennes favorit! Och min grannpojk som fyller fyra snart skulle få övriga sakerna. ? Kram från Söderhamn

  30. niobarnsmamman

    Oj, här har vi verkligen något som skulle passa perfekt åt min blivande sexåring. Han är en försiktig pojke som fascineras av lite tuffa saker med fart. Musse med racertema känns lagom spännande. Själv gillar jag många av figurerna men långben är lite extra bra. Barnen tycker bättre om musse.

  31. Magda

    Kajsa är favorit hos våran tjej! Men i och med att sonen fyller år den 20:e maj och skulle bli överlycklig över ett Musse-kalas!!!

stats