My Baby Dolls

3 timmars bus och reportage med Aftonbladet

Friyay!
Idag har vi röjt och lekt i Andys Lekland i över 3 timmar tillsammans med Mummu, Puua, moster och kusinerna Felicia & Dewin. Vad barnen har sprungit! Kevin och Celina var efter Felicia och gav inte henne en lugn stund, ”Komma, åka kana!” sa Celina och drog Felicias hand. Bra med större kusiner som vill och orkar hjälpa till och busa med de små 🙂

Andys Lekland (5)Andys Lekland (1)Andys Lekland (21)Andys Lekland (24)
Jag och min pappa spelade airhockey och jag vann! Woop woop 😀 Älskar det här spelet, det är så himla kul!Andys Lekland (33)Andys Lekland (40)
Mina hjärtan, Felicia & Celina ♡ ♡

Andys Lekland (36)Celina kämpade mot sömnen hela resan hem, sen slocknade hon som en stock innan jag la henne tillrätta.
Andys Lekland (42)
Hon var inte den enda som somnade om man säger så…. 😉

Och så är det fredag. Vi har vart och handlat, ätit tacos och nu ska barnen badas innan vi landar på soffan och myser.

Såg att vi är med i ett reportage på Aftonbladet idag 🙂 Dom frågade mig varför  jag tycker att det är bra att ha de små barnen hemma istället för på förskola. Tog en bild så ni kan läsa, har för mig att det går bara att läsa om man har Aftonbladet Plus.

Aftonbladet Satuaftonbladet Satu Gonzalez

Jag lovar att få ut bilderna från barnens rum och lite av mina planer på bloggen imorgon! Kram på er, ta hand om varandra och jag önskar er alla en mysig kväll.

//XOXO Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag har också lyxen att kunna ha mina barn hemma. Här i England är det rätt vanligt att barn är hemma fram till 3 år sen går dom 15 tim / vecka dagis fram till 4.5 år då dom börjar nollan. Från 5 år har alla barn skolplikt. Kan tycka det är märkligt att man får ha sina barn full tid på dagis när man är mammaledig men samtidigt är det inte tillåtit att gå till frissan eller åka och handla om man jobbar och barnen är på dagis!?!

  2. Camilla 36 år och ensamstående 10 barnsmamma

    Kul med repotage.?
    Jag har bara haft dagis för att barnen ska få leka av sig o träffa andra barn.
    Jag har inte haft några vänner som jag umgåtts så där har dom inte kunnat få vänner,sen finns ingen öppen förskola eller något sådant här heller.
    Knappt en lekpark ens.
    O inget körkort.
    Det var enda chansen för dom att leka.
    Några timmar per dag annars är dom hemma.
    Kram

stats