My Baby Dolls

Lashes by U-Zone

Häromdagen åkte jag till min systers salong U-Zone i Farsta tillsammans med Nicole & Vanessa för att fixa till mina fransar och planera kring ett jobbprojekt.
Nicole & Vanessa snokade runt under tiden, fick sina naglar fixade av nagelteknologen och provade på olika läppglans.

U-Zone Farsta (6)
Jag kikade in på nyheter som den här läppglansen Colorgenics.
Colorgenics har en smart förpackning med två behållare av olika nyanser läppglans som mixas efter ens eget önskemål. Detta ger dig 7 nyanser, från ljus till mörk i en och samma läppglans, helt genialt!
U-Zone Farsta (2)
Den finns att köpa på HÄR!

U-Zone Farsta (1)U-Zone Farsta (3)U-Zone Farsta (4)U-Zone Farsta (5)
Jag valde Russian volymfransar som vanligt. Älskar effekten.

uzonelashes
Anyhow-
Älskar stunderna när Celina är sådär extra gosig… En stund efter dessa bilder somnade hon i min famn.
Det bästa som finns..
loveyou
babygirl
Nä nu ska jag sätta lite fart, jag har lovat att våffla tjejernas hår 😀

-16 grader ute, vi är inte så jätte sugna på att gå ut, speciellt då Celina tyckte det var jobbigt med kylan igår när vi var i backen. 🙁 Dom där Sorel skorna som jag skrev om förut, som skulle klara av -25 grader… tyvärr stämde det inte, för Celinas fötter var jätte kalla när vi kom hem och då hade hon ändå en ULL (skrev givetvis fel tidigare)  strumpa under. :-/

Hur mår ni idag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MammaLinda

    Visst är det svårt för de små att klara av den här kylan!! Samtidigt vill man ju gå ut och njuta av snön med pulka. Min lille har väldigt mycket vilja och vägrar dessutom vinteroverall och har enbart fleeceoverall. Men en liten stund klarar han sig ute.
    Synd på skorna!!!

    Kram
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  2. Linda

    Tycker inte heller Sorel skor är varma. Läcker igenom dessutom i slaskväder. Dessutom svåra att gå i för småttingar! Jag har provat både Viking, Ecco, Sorel, Lejon, Kavat och några till som jag ej kommer ihåg namnet på. Ecco har varit överlägset bäst. Ett år hade ett av fyra barn Ecco, han var den enda som var torr och varm i ALLA väder… Jag förstår inte hur din minsting kan gå i Sorel, det var knappt att min 3-åring kunde det, ha ha ha. /kram

  3. Linda

    Sorel håller tyvärr inte måttet kan jag tycka. Har ett par själv och fryser alltid först,
    Nör det är torrt ute är kouma med ull i varma annars tycker jag kavat är bäst i alla lägen!
    Ha en fortsatt bra kväll!

  4. Petra

    Ullstrumpor är varmare, och så behöver mannar kläder under overallen också för att hålla värmen om kroppen! Ullunderställ och ullflece är bra kläder när det är så kallt ute!
    Men är ändå rätt svårt för en sådan liten att hålla värmen, dom rör sig ju inte på samma sätt som större barn ?

  5. Maria Frost

    Jag har läst att bomull inte är bra för små fötter när det är kallt. Ull eller bambu. Läste det på barnplaggsguiden, bomull kyler ner när det är riktigt kallt för det kan inte transportera bort fukten som blir och då blir fötterna kalla. 8 saker du förmodligen inte visste om barnkläder heter inlägget 🙂

      1. Helena H

        Men blev hon kall fast hon hade ull i…vad trist! ? Kolla efter Kuomastövlar eller Viking/Pax-kängor ist. Här uppe kör dom flesta med såna eller skoterstövlar. Jobbigt när fötterna blir kalla. ?

  6. Helena H

    Fina du. ? Mysig bild på dig o Celina. ?
    Ha bara ullsockar i stövlarna så håller hon sig varm. Bomull blir fuktig o kyler. Och halksockar är ännu värre, halkskyddet blir iskallt. Sedan kan man ju förstås bli kall iaf, dom små rör sig ju inte lika mycket som dom större.
    Kram från ett stormigt Järvsö.

  7. Emy

    Hehe, tryckte en hemskt massa gånger på skicka kommentar-knappen då jag trodde att det inte fungerade, så det kan hända att du fått en massa samma svar ? Sorry! ?

  8. Emy

    Hej Satu! Läser din blogg flitigt och tycker du har så jätte fina barn och di ärlighet är ?? Har nog aldrig kommenterat innan men kände att jag behövde göra det, dels för att jag ville uttrycka hur mycket jag tycker om att läsa din blogg ?
    Dels också för sorel skorna du pratade om, att hon var kall om fötterna trots superskor. Hemskt tråkigt! Men tänkte dela med mig av hur jag brukar göra. Vi bor på Grönland och har varit i stort behov av ordentliga kängor till barnen, som vi inte varit så vana vid innan då vi bott i småland förr ? Men vi köpte iaf ett par sorelskor till båda grabbarna, och brukar då ha först på ett par tunna ullstrumpor och ett par raggskockar över. Sen är de ordentligt varma! ? Min yngste är den som fryser mest och han har alltid varma fötter när vi varit ute mycket, så det kanske skulle hjälpa?
    Annars är det ju hemskt trist att köpa något som inte fungerar! Skor är inte billiga heller…
    Stor kram från oss!

  9. C

    ett tips: använd ullstrumpor. Inte bomull. Bomull suger åt sig fukt och kyler sen när de blivit fuktiga. Alltså ingen bra idé när det är kallt ute. Det är ull som gäller på vintern. Alltid närmast kroppen, gäller alltså även underställ.
    Kram

  10. Emelia

    Nåt säger mig att du kanske skrev fel och menade ullstrumpa under skon på celina. Det är vad som är bäst. Tråkigt att ni inte är nöjda. Mina killar kör på viking stövlar extreme och ultra trot jag de heter. Ultra är lite billigare. Extreme har en extra sak på sulan dom gör det svårare att halka. Hur som ska de tåla 20 minus. Förra året var vi väldigt belåtna. (Var bla på en kall fjällsemester). den här vintern har det inte varit så kallt än. Tips! De tål både regn och snö så vi har inga fodrade gummistövlar.

stats