My Baby Dolls

Tips mot den torra nariga vinterhuden

Har ni märkt att så fort det blir kallt under vinter halvåret så påverkas huden?
Alla våra barn har blivit lite torra kring munnen, hakan och om läpparna- Kevin & Celina har drabbats värst och dom har varit röda kring munnen.
Vi har en massa krämer och salvor hemma- och jag har också testat det mesta!

Häromdagen köpte jag en mirakelkräm från apoteket som reparerade huden och gjorde den mjuk igen på bara 2 dagar! Jag som försökt med allt i 2 månader…

locobase repair

Jag har som sagt använt flera olika som sagts vara bra i två månader. Jag testade den ”vanliga” Locobase före denna, men den här är alltså wow. Och det här är inget sponsrat inlägg eller liknande utan bara jag som vill tipsa om något riktigt bra om ni har samma problem som mig. (Gäller för läppsalvan också)

Så den bästa krämen för vintertorr, narig hud är helt klart denna Locobase repair.
Den ska användas på mycket torrt/skadat hud, den är dryg att använda och den innehåller hudidentiska lipider som påskyndar hudens reparationsprocess.
Också viktigt, speciellt för Celinas del som haft en period då hon får nya tänder och dreglar som en bulldog- att den är vatten avvisande. Har testat de olika och efter 5 sekunder så har krämen runnit bort pga dreglet.

Jag lägger på den här krämen på kvällen efter bad innan läggdags- två dagar så är det jätte bra!

Nu medans jag är inne på att tipsa så vill jag också tipsa om skydd för läpparna. Jag och barnen får alltid torra läppar när det blir kallt, då köpte jag såna här läppsalvor till allihopa- helt klart de bästa som vi använt år efter år.

bästa för läpparna

Ser ni hur röd hon var och hur krämen rinner bort?
DSC00377

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Håller verkligen med om repairkrämen! Förra vinterna när min lille var ca halvåret fick han extremt fult eksem på hela bålen, ben, armveck osv, vi fock remiss till barn men eftersom inte kortison hjälpte och väntetiden var lång testade jag det mesta och efter en intensiv vecka med denna blev han som ny!

stats