Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

7 år av bloggen.

blogs birthday

Idag, den 30 januari 2010 skrev jag mitt allra första blogginlägg.
Nicole var då 1 år och 8 månader och Vanessa var ca. 7 månader.
Jag var gravid med tvillingar (Danilo & Jonathan) och tänkte att jag ska starta en blogg för att kunna skriva ner mina tankar och våra äventyr mest för att familj och släkt kunde hålla sig uppdaterade- Inte ens i mina vildaste fantasier kunde jag nånsin drömma min blogg skulle bli stor.
Vem skulle vara intresserad av att läsa om mitt liv, om mina tankar och om min vardag med barnen?
Bloggen växte och här är jag idag. Tacksam för allt och för alla er.
Utan er hade jag nog inte varit så pepp på att skriva, på att vilja nå ut och inspirera.

7 år är en lång tid.
5 barn föddes och växte upp under bloggens dokumentation.
Jag ser det som en skatt, vilken häftig grej att kunna titta tillbaka på.

Jag ska inte bli så sentimental och känslig nu, men ni ska veta att jag är, från botten av mitt hjärta -så TACKSAM att jag får vara en del av eran vardag, att ni släpper in mig i era liv också.
Att ni tittar in här på min blogg och läser om hur vi har det, om mina funderingar och vardagsbestyr.
Och att ni tar er den tiden att lämna spår efter er uppskattas enormt mycket. Vad jag vill säga är bara TACK.

Tack för att ni läser och jag hoppas att ni ska kika in här i minst 7 år till! 😀 (Om jag bara hittar något intressant att skriva 😉 ) Hihi. Ni får gärna tipsa vad ni vill läsa mer av och ställ frågor om ni har några!

Kramar till er alla! <3
Happy birthday to us! ♡

XOXO
kända bloggare
kända bloggare

Ni som inte hinner/orkar eller har lust att skriva något kommentar så klicka gärna på det där lilla hjärtat under alla inlägg- så ser jag vad för slags inlägg ni gillar och vill ha mer av. ♡

Och så tipsa gärna era kompisar/familj om bloggen och dela inlägg om ni tycker att det är värt så fler hittar in 🙂 ♡
(om man får vara lite ego)

blog

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Güler Orhan

  Hej Satu har följt dig sen du var höggravid med Kevin, Miray är en månad större än Kevin jag har alltid gillat goabullen han är såååå söt. Läser din blogg varje dag och beundrar dig verkligen vilken stålmamma💪🏻

 2. Jennifer

  Tack själv för en superfin blogg. Din blogg är nog min favorit. Du skriver så fint om dina barn och man känner kärleken du har till dom. Den är väldigt jordnära och vi får vara med i högt och lågt. Tycker om bloggar där man får se vardagen och inte bara perfekt stylade bilder hela tiden. Tack för att vi får vara en del i eran vardag. ❤️

 3. Emi

  Happy Blogg-day 😄 Bästa läsning, tack för att du tar dig tid för detta. Hoppas jag får fortsätta läsa om eran vardag i många är till😊

 4. Jenny

  Grattis på 7 års dagen! Älskar din blogg, dina bilder och att du släpper in oss i din vardag! Tusen tack för det! Älskar också när du ibland säger till på skarpen när du vill/behöver det.

 5. Sara

  Jättekul att läsa, bra uppdatering. Har läst sen chulina kom. Förslag på inlägg: jag är ekonom så jag skulle tycka det var synnerligen intressant o läsa om er ekonomi, ex vardagstänk, sparande till resor, finansiering av fritidsaktiviteter, husdrömmar osv. Förstår att detta är högst privat , så det är endast ett önskemål. Sen är det inspirerande att läsa om dina vardagstankar, när de inte riktigt går som du/ni tänkt er o hur ni tacklar det. Era ommöbleringar är superkul. Roligt med mycket bilder. Jättebra jobbat! Du/ni är grymma!!!❤❤❤💜💜💜

stats