Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

6 skäl att välja studsmatta från BERG Toys

||I annonssamarbete med Berg Toys ||

Vi var såå glada när detta samarbete kom upp med Berg Toys och deras trampolin Berg Grand Favorit!

Våra barn älskar att hoppa studsmatta, det är på deras topplista att göra dagarna ut och jag lovar, dom springer ut och hoppar och studsar och gör trix från morgon till kväll.
Jag älskar det. Våra barn får inte sitta vid skärmar såsom TV, och mobiler (paddor äger vi inte) när som helst och hur länge som helst. Dom spelar inte TV spel, utan dom leker och dom är ute- och för det är jag väldigt tacksam för.
Så det är ju även en väldigt viktig hälsoaspekt kring trampolinen eftersom det är ett perfekt sätt att hålla barnen i rörelse.

Här har jag listat mina 6 bästa skäl till att välja trampolin/studsmatta från Berg Toys till din familj 🙂

– Själva ramen är extra robust vilket ökar säkerheten och den står väldigt stabilt och säkert på marken. Ramen är galvaniserad och pulverlackad vilket garanterar att studsmattan förblir rostfri, och håller därför längre.

– Studsmattan känns extra säker och slitstark tack vare den tjocka kantskyddet som är mycket UV-beständigt och den har dessutom extra lång livslängd tack vare ett övre och undre lager polyvinylklorid (PVC) som är hela 0,55 mm tjockt.
(Kantskyddet är 20 mm tjock och 38 cm bred)

– Och studset då- oh my vilket studs! Barnen skrattade så dom kiknade och fnittrade när dom hoppade en högre än den andre. Den har GoldSpring Solo-fjädrar så det blir riktigt bra studs och du får njuta av fantastiska studsmatteupplevelser.

– Nätet.
Både jag och barnen älskar nätet på denna. Den är av bra kvalité och stabil konstruktion med det allra bästa är den självstängande ingången. Inga dragkedjor utan det är en ingång som stängs av sig självt.

– Studsmattan är ju främst tänkt till barnen, men jag har ju hur kul som helst att hoppa där, jag hade önskat att jag hade haft tillgång till en studsmatta när jag var liten. Hade ni det?
Barnen älskar att hoppa med mig när jag släpper loss :-D.
Sedan är det ju också så att eftersom dom underhåller sig på studsmattan själva så bra så frigör det tid för mig att fixa med maten eller hänga tvätt medans barnen har roligt. Win win situation 😉

– Sist men inte minst måste jag säga att den är inte bara riktigt snygg, utan BERG-produkter är av högsta kvalitet också. ♡ Man känner sig trygg och säker när man hoppar.


Ni ser mig här uppe i luften. Jag är inte lika modig som barnen med volter (ännu, haha) men hur kul som helst att hoppa!


Grabbarna lite sura för att de behöver turas om 😉 Vanessa & Olivia letar efter nyckelpigor…


Missa inte Olivias grymma konster på studsmattan i mina stories på instagram!

Ni hittar mer info, all info ni behöver på BERG Toys hemsida HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Millie

    Bra att ni har en med nät nu! Det händer sååå många olyckor varje sommar med fall från studsmattor. Tänk på att man helst ska hoppa en i taget. Så klart är det roligare att vara fler men risk att någon ramlar och blir trampad på eller att man krockar. Särskilt när barn i olika storlekar hoppar samtidigt! De minsta flyger som vantar. Studsmatta är annars en kul grej som verkligen passar alla åldrar, Hoppas att de tar det försiktigt så de kan njuta av den hela sommaren!

  2. Elin

    Vad skönt och höra att det är fler som inte äger paddor😅. Aldrig ägt och vet inte varför jag ska ha en eller mina barn ska ha en. Och nej jag ska heller inte köpa tv spel åt mina barn förrän de verkligen tjatat i flera år och är äldre.

stats