My Baby Dolls

300 000 följare!

Hej vänner!

Mår ni bra?

Jag har sååå mycket att dela med mig av, som jag verkligen vill ha dokumenterat här på bloggen! Jag försöker ha bloggen och instagram lite parallelt med varandra, t ex att jag delar en bild där på flödet, så ska man hitta en fördjupning på det här på bloggen med alla bilder. Och på stories kan man parallelt även följa oss via videofilm format. Meen det har ju inte funkat sådär jättebra nu på sistone. Många gånger vill jag lägga upp bilder på instagram flödet men så kommer jag inte på något att skriva, för många gånger vill jag skriva/säga så mycket att jag liksom snubblar på orden och det slutar med att jag låter bli att lägga upp något alls. Vilket är ännu tråkigare för jag borde ju bara skriva rakt från hjärtat. Men ni vet- ibland är det svårt.

Jag ska bli bättre på att leverera allt parallellt, insta flöde, händelser och så ett djupare blogginlägg på det. Jag har faktiskt tänkt att komma ikapp. 🙂

Förresten.

300 K på instagram nu.

Helt overkligt. 300 000 människor som valt att följa mig/oss på instagram?? Jag är helt ärligt helt paff och det känns som att det är någon annan det handlar om. Det kan inte vara jag.

Hela mitt liv har jag känt att jag inte är bra nog, i det mesta faktiskt. Jag tror inte att siffran på instagram kommer att få bort den känslan heller, för det känns som att det är någon annan och att jag är stolt över den personen, men att det skulle vara jag? Jag har svårt att ta det.

Mina bilder åker världen runt just nu och delas lite överallt. Igen. Jag har varit i nyheterns i Macedonien, Polen, Turkiet, Brasilien, Usa- you name it!

Instagram, facebook, nyhets sidor, TikTok och t om Twitter skriver om mig (är det ens lagligt att göra det utan lov?) 98% av gångerna är det fina hyllningar, men när privatpersoner delar, så kommer det mycket troll och under den tiden får jag ha koll för att kunna radera och blockera konton direkt.

Men. Om vi har några instagram följare här som läser bloggen- MILJONER TACK! Tack för att ni har valt att följa oss på denna resa. Tack för all kärlek ni skickar genom att gilla, kommentera och dela. 🙏🏼❤️ Ni betyder så mycket & ni är bäst! TACK för att ni gör blogg och instagram kul.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Iitu

  Voi miten mukavaa! Onnekso olkoon! 😊 Niinkuin minun äiti opetti jo pienenä, jos ei ole mitään mukavaa sanomista niin parempi vain olla sitten hiljaa!

 2. Annelie

  Så mysigt att följa Er❣️Vilken underbar mamma du är, så mycket fina minnen du skapar med barnen👏
  Barnens bästa alltid i första hand❤️
  Många kramar från en trogen följare.
  Fortsatt härlig sommar till hela fina familjen

stats