My Baby Dolls

24684 miljoner kartonger.

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra?

Jag vaknade, full av energi idag- så jag drog igång ett projekt??

Ni som följer mig vet att jag älskar ordning och reda. Jag älskar när jag vet att allt är i sin ordning och att det inte ligger en massa grejer överallt. Jag mår som bäst då. Jag älskar att organisera och fixa hemma, så nu har jag plockat bort alla vinterplagg från hallen, klättrat upp på vinden och burit ner 35688 miljoner kartonger och hällt ut allt och organiserat om. SÅ skönt när det är gjort och att jag vet exakt vart jag har allt.

Så nu är hallen vår/sommar redo!

Igår tog jag med mig barnen och handlade skor till dem tre barnen som saknade, även Kevin fick sina igår som en tidig födelsedags present. Nu är alla barn redo med vårjackor och nya skor.

Vilket superväder igår hörni! Heeelt underbart! Allt blir så mycket lättare och roligare när solen skiner och det är varmt. När barnen kom från skolan igår så bytte dom om och åt glass på altanen, äntligen!??

Jepp, hon hittade ett litet hål på byxan och trollade den lite större…. ?

Igår var Danilo & Jonathan bjudna på födelsedagsmiddag med en kompis, dom var var så glada!?

Igårkväll gjorde Andres och Vanessa milkshakes till oss ?

Så goda! Jag tog dock utan grädde och kolasås, men med banan och vaniljsmak i min. Mums!

Ha en fin dag hörni så hörs vi på kvällen igen, (förutom på instagram) ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Jag har börjat slänga massor av bebiskläder som dottern använde när hon var bebis och kläder från när pojkarna var små. Jag har inga vänner som har barn (små eller stora) och mitt kusinbarn har kläder så det svämmar över och min systerdotter har kläder så man tror att hon inte är ensambarn. Och då mycket är omodernt innan min andra syster får barn så är det inte lönt att ha det kvar. Och sälja över 20 lådor med barnkläder har jag inte ens tid med inte ork heller så det får slängas en del och annan del i insamlingskärl.

    Ha en fin torsdag.

  2. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

    Härligt att organisera och få ordning på allt!
    Jag rensade bort alla vinterjackor och skor för någon vecka sedan och håller på med ytterligare en rensning av mina tjejers klädgarderober. Mycket som blivit för smått och ska ner i lådor – och mycket vår- och sommarnytt som måste inhandlas. Sååå synd 😉 Hehe.

stats