Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

2 veckor sedan & mammakroppen

Idag fyller våran älskade Lucky #7 hela 2 veckor.
Alltså vad fort tiden går med dem små utanpå magen. Det känns som att hon precis kom, samtidigt som det känns som att hon har varit hos oss för alltid. ❤

DSC00131
Älskade lilla tjej!
Många har undrat vad det är jag menar med att familjen är komplett, och jag ska återkomma till det strax. 🙂

Jag själv känner mig helt återställd. Det tyckte jag att jag kände redan dagen efter förlossningen, men det kan bero på att jag inte sprack eller gick sönder alls. Jag har slutat blöda och mår hur bra som helst. Så förbaskat skönt att kunna få sova på magen igen! Hallelujah!

Kroppen börjar återgå till det normala. Sakta men säkert.
Magen är bra häftig på att dra ihop sig efter en graviditet (eller 7 barn, men 6 graviditet) 🙂
Längtar tills jag får börja träna, få i ordning på konditionen och forma om kroppen lite.
Nu känns det som att jag har tappat formen i alla mina kroppsdelar 😀 Magen har en bilring och extra hud kvar och rumpan har ramlat en trappa ner, typ 😀

Men det har bara gått 2 veckor sen förlossningen, så det är ingen fara. 🙂 Och jag får skylla på mig själv också, jag äter godis var och varannan dag- fast jag bestämde mig för att dra ner på det till 1 dag i veckan. Jag har verkligen ingen ryggrad 😀 Eller motivation för den delen.

mammakroppen
Såhär ser dagsformen ut.
Jag fick in min navelpiercing idag och jag har ca. 5 kg kvar till min startvikt. Fast det är inget jag strävar efter att nå, jag vill bara ha lite fastare kropp så småningom 😉

Jag har aldrig tränat aktivt, förutom när jag var yngre och gick på cheerleading. Jag har aldrig i hela mitt liv tränat på gym te x. Jag vill börja springa och köra plankan, det är i princip det enda träning jag har haft.
Min kondition är lika med noll nu kan jag tänkte mig och det är i huvudsakligen det jag vill få upp.

Promenader är en bra börjar, och det får jag massor av eftersom jag sällan sitter still här hemma 😉

Nu är alltså *Lucky* hela 2 veckor och fortfarande inget namn spikat.
Men nu måste det bli en ändring på det. Håll utkik, namn kommer att dyka upp inom kort 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anette

  vilken fantastisk familj du har! Hur vet man att familjen är komlett? Har sagt efter varje barn att nu är vi färdiga men 5 barn senare så vet jag fortfarande inte… sambon har också börjat undra om det verkligen är sista. så hur kom du på att celina va den sista? Känner man nånsin att man är klar? Nyfiken:)

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Anette- den frågan ställde jag mig också ofta innan Celina. Jag trodde man aldrig kände det så. jag undrade hur man visste? Så länge man har den känslan så tror jag att det blir fler barn. I graviditeten med Celina ändrades det, på något sätt kände jag mig klar. Nu känns det som att den är komplett. <3

 2. Camilla

  Om du bara andade hur många som önskar att de hade din “bilring”, tös! :o) Traktordäck, det är sånt som jag bär omkring på…

 3. natalisworld
  natalisworld

  Eeeh jag fick mitt fjärde barn för 2,5 ÅR sedan och jag ser inte ut så där hahahha. Så fin !!

 4. Deer

  Åh hon är så gullig 🙂 Det är så härlig den där känslan av att bebisen är så självklar, att den alltid funnits direkt när man få upp den på bröstet 🙂 Åh, fasiken man kanske skulle ha en till ändå 😉 Kram

 5. Lisa Persson

  Seriöst! Vilken mammakropp??
  När man tittar på den bilden så kan man definitivt inte tro att du fött barn för 2 veckor sen… Skulle va superglad om man hade sån kropp!

 6. Carina H

  God kväll. Var glad att du ser ut så där efter 2 veckor. en annan har det tvärtom, men det går sakta men säkert neråt, tycker att du ser fin ut i kroppen med tanke på att du fött 7 små änglar. Ha en trevlig helg. Hälsn från ett ruggigt Upplands Väsby

 7. Åsa

  Syns inte ens att du fött ett barn ?!?!?!?! lyckliga du !! Grattis till snabb återställning av kroppen!! Tänk om man hade haft din kropp !! (Ja jag är avundsjuk) 😉
  Grattis till sju underverk! Kram 🙂

 8. Helén

  Vilken fantastisk kropp du har! Man kan verkligen inte se på den att du har fött sju barn! Kan inte dottern heta Lucky? Eller Lucy? Kram

 9. Emma

  Spännande att se vilket namn det blir och sen behöver du verkligen inte stressa med träning du har ju jättefin mage och det har gått 2 veckor efter förlossningen. För mig har det gått 1 år och jag har 20 kg att bli av med efter 2 graviditeter. Fan nu när jag skriver det så inser jag att jag skulle behöva stressa lite 😀 hehe

  http://emmabloggar89.bloggo.nu/

stats