My Baby Dolls

2 månader kvar till julafton

|| Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Stor&Liten)

Jag blev precis påmind om att det bara är 2 månader kvar till julafton!
(skrev jag inte nyss att det var 3 månader…?!) I rest my case.
Hur som helst så beställde jag en julklapp som både Celina & Kevin ska få.


Paw Patrol Sea Patroller  (<—– direktlänk)

Dom är fortfarande helt inne på Paw Patrol och leker med sina leksaker varenda dag, hela dagarna. Jag älskar när barnen leker. Alltså verkligen leker.
Jag främjar och uppmuntrar för barnens lek, det är superviktigt. Jag kan titta och lyssna på deras lekar hur länge som helst. Det är extra roligt när dom har hittat något som dom verkligen älskar och har fastnat för. Paw Patrol är en av dem.
När det kommer till lite större leksaker så får dom dela. Som den här båten, den är till dem båda. Tror jag 😀

Hur går tankarna hos er med julklappar? Skriver ni upp vad barnen önskar sig/behöver? Här har alla kommit med önskemål förutom twinsen, dom har ingen aning ännu. Celina & Kevin behöver man egentligen inte ens fråga, dom talar klart och tydligt vad dom önskar sig. Varenda dag. I varenda affär…. :-/

Ni hittar till massa Paw Patrol leksaker och prylar hos Stor & Liten HÄR via denna länk. 🙂

Gillar ni att ta del av mina julklappstips?
Klicka på hjärtat under inlägget i sånt fall 🙂

Kram/ Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josse

  Det skulle vara roligt att ta del av vad du köper till de stora barnen. Jag tycker det är svårt att komma på något til mina pojkar, v8 och 10 år.

 2. Birgitta Bengtsson

  Kom nu loss med nyheter.
  I lördags sa du imorgon.
  Vet att allt är paj. Men vi är nyfikna,,
  Ingen kritik men vi är nyfikna,

 3. Louise

  Det är jättesvårt att köpa presenter och julklappar till henne. Just nu är hon insnöad på Soy Luna en serie som går på disney channel. Hon har sett alla säsonger och väntar spänt på resten av säsong 3. Hon är kräsen när det kommer till Min yngste son vill inte ha julklappar utan han vill hellre ha en iphone och min store grabb en typisk 16 åring vill ha årskort till MFF och pengar. jag får alltd sådan ångest när det närmar sig jul.

  Ha en fortsatt fin fredag. Kramar från Malmö

 4. Mammatill4

  Här är jag i full gång faktiskt. Har fyra barn. De får en leksak var, en bok var, något att kläsig i och ett gemensamt sällskapsspel. Vi håller det till den nivån. Inte för att vi inte har råd men vill undvika hetsen kring presenter. De får sedan ett paket av morföräldrar och en upllevelse av farföräldrar. Det räcker tycker jag. Äldsta på nio ska få ett legoset faktiskt. Passar på så länge han önskar sig sådana saker.

 5. Sanna

  Jag tycker det är riktigt svårt me julklappar till mina två. De är 7 (killen) o 8(tjejen) blir 8 o 9 i jan o feb så är mer närmare den åldern när det är julafton ? Dom leker inte riktigt på samma sätt me leksaker längre. Tjejen gillar kör fortfarande ny little Ponys o dockor. Men svårt när kompisarna hennes typ slutat leka med sånt o tycker de börjar växa ifrån det. Jag uppmuntrar såklart dotter till o leka med det ändå. O det gör hon. Men känns som att dagen när hon inte vill leka me det längre kanske inte är så långt bort o då vill man inte lägga för mkt pengar på leksaker (som för övrigt är galet dyrt!!)
  Sonen leker inte heller me leksaker, har nästan aldrig gjort fast vi köpt. Han har mest hängt me syrran i hennes lekar o de leker mest roll lekar. Mamma, barn, bygger kojor, leker att de flyger flygplan mm. O där vet jag inte om det finns så mkt o ge till dom ? de älskar iof o gå på teater o sånt. Vi bor i Uppsala o det är praktiskt taget alltid så att man då måste ta sig till sthlm. O så biljetter på det, bara för oss fyra i familjen är vi ju då uppe i ett par tusen. O dels pga att jag är sjukskriven så har vi en rätt liten inkomst. O sen tycker vi inte om o lägga allt för mkt pengar på leksaker. De får såklart det oxå, o av resten av släkten. Men vill gärna ge upplevelser! Vi väljer oxå o spara pengar under året för att dels åka på en semester (inom Sverige) på sommaren, men sen åker vi varje år till fjällen en vecka i jan. O det är inte billigt ? men vi väljer o prioritera det då det är nåt hela familjen älskar! Så det brukar bli som en julklapp oxå. O våra barn har ALDRIG gnällt el klagat el tyckt de får för lite julklappar el presenter. De har alltid uppskattat det de får. Men det har vi lärt dom o göra.
  Det jag ville komma fram till, efter denna långa kommentar ? haha) är att jag gärna tar emot julklappstips! ? o framför allt till då 8-9 åringar ca.

  Jag vill passa på o dela med mig ett tips till både dig o läsarna. O det är o köpa begagnade leksaker. Det här vi gjort flera gånger. Vi köper såklart bara de som är hela o rena o i fint skick! Det mesta ser inte ens använda ut! Ett ex, köpte en brio dockvagn i nyskick för endast 150kr (den sorten kostar.mellan 700-800kr ny) så man kan göra riktiga klipp!?? Barnen vet att vissa saker de får är begagnade. Men de har samma tänk som mig. Varför måste alls köpas nytt o bidra till att mer nytt tillverkas när det finns så mkt som inte används! O sen att man kan spara pengar ist. O alla har det inte lika gott ställt o kan köpa nytt. Jag älskar o köpa begagnat just för att man kan få sååå mkt för en så lite slant! Sen säljer jag vårat el skänker bort. Sist på en klädbytardag handlade jag bla 3 par skor, en jacka, 20 plagg, ett par skridskor o så en varsin leksak till barnen, allt i nyskick oxå, för endast 600kr totalt. Slår man ut det blir det ca 23 kr per grej. Helt galet! O så sålde jag själv för 645kr, så det va extra kul!!
  Det jag ville komma fram till va att man inte ska va så rädd för o köpa begagnat. O hur barnen reagerar beror på hur man som förälder lagt fram det oxå.

  Men har fortfarande gärna emot julklapps tips!?

  1. Me & My Baby Dolls

   Sanna- Hur bra som helst att köpa begagnat! Jag säljer/skänker också saker som är hela och i bra skick, tycker att det är superbra att sånt går runt istället för att hamna i soporna.

   Upplevelser är ju toppen att ge, något dom kommer att minnas längre än nån leksak.❤️

  2. Alex

   Hur skulle det vara med brädspel? Det är dessutom något som hela familjen kan vara med på. Hur är det med vinterleksaker? Här i Finland är det populärt i just den åldern med alla möjliga kälkar o andra åkgrejer o dina barn verkar ha så bra fantasi så vem vet vad dom kunde hitta på med dem. Kanske utklädningskläder då de tycker om att gå på teater? Behöver inte vara fancyga grejer utan tänker på kanske roliga glasögon, en fjäderboa, ett förekläde etc. Böcker brukar jag uppmuntra föräldrar att köpa då böcker är så fantastiska. Finns super bra begagnade också, fyndat massor på t.ex. blocket. De flesta i den åldern och uppåt gillar att rita fritt så pennor och vanligt vitt papper torde gå hem om dom har minsta intresse. Gjorde själv slut på papper så otroligt fort när jag var i den åldern. Finns ju roliga färgläggningsböcker också men fri ritning brukar ofta uppskattas mer. Gillar starkt ditt hållbarhetstänk ?

   1. Sanna

    Tack för alla förslag!!? Spela spel gillar dom verkligen o göra så det va ett bra tips som jag inte ens tänkt på! El pussel, det gillar dom oxå. Pennor o papper o sånt har de väldigt mycket av då de älskar o rita o pyssla. Böcker lånar vi massor från biblioteket då dom verkligen gillar o läsa, el att jag läser för dom. Men det är bra o ge i julklapp oxå! Dottern samlar på olika serier o sonen älskar fakta böcker! Köpt en hel del böcker begagnat ja me ?? men det ska jag absolut kika efter! Likaså kolla på det här me utklädnad. Brukar kunna funka me gamla avlagda kläder från nån släkting ?
    Åh, tack!! Älskar o försöka hitta så bra saker som möjligt så billigt som möjligt. Det blir en lite ”hobby” tillslut. Allt vi behöver kollar jag efter begagnat i första hand ?

 6. Cecilia Ståhl

  Min äldsta på 21 önskar sig en bil då han precis tagit körkort mellansonen 8 vet inte riktigt vad han önskar sig. Min lilla på 6 önskar sig Greta gris för hela slanten.

stats