Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

1:a maj och förhoppningar

  

Duschat och ätit frukost. 

Vad har denna dag att erbjuda?

Det är fullt på förlossningen, men vi får se lite senare idag om jag får plats. Längtar sååå efter min prinsessa just nu. Jag passade på att ta några selfies med mig och Lucky #7 inuti magen, snart hoppas jag att det dyker upp bilder på henne utanpå istället. 

  
Snart kommer Andres och barnen och hälsar på. Skönt med sällskap, blir lite ensamt med bara en lång väntan som kompis här på förlossningen. Skönt också att samla krafter och ha ett lugn, men skönt med variation 😉

Jag glömde ju lite saker där hemma som dom skulle ta med sig, lite fler tröjor, min kräm och sådant.

Den här bilden tog Natali igår:

  
Håll nu tummarna att jag får plats inne på förlossningen idag! <3

Helt galet att jag längtar efter att det ska börja ont, något jag lär ångra sedan, hahaha 😉

Ha en fin 1:a maj allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margareta W

    jag var så säker att få se en liten bebis när jag tittade in här. Det hade väl varit bra att få en 1:a maj bebis. Då kommer hela världen att flagga på hennes födelsedag!
    Tålamod är fiskarens bäste vän och tydligen barnaföderskans också!!
    Lycka till / Margareta

  2. Mikaela

    Håller tummar o tår att du tillbringar nästa natt med din prinsessa bredvid dig. Jobbade sent igår o hann bara med lite fika o barnprogram så mao en lugn kväll. Även idag är en lugn hemmadag. Men tack vare dig blev helgen full av spänning o kikar in med jämna mellanrum. Knasigt egentligen att man går omkring o tänker så på nån man aldrig träffat. Men så är jag ju också en sån typ som “nästan” krystar med om jag ser nåt förlossningsprogram. Detär en så fascinerad värld… Har väl nångång drömt om att få jobba på BB.

stats