My Baby Dolls

Inlägg innehåller annonslänkar för KappAhl

Jag vet inte vad det har varit för problem med uppkopplingen hos mig, allt går så långsamt- om det ens går alls.

I lördags, på midsommardagen fyllde Vanessa 12 år! Hon, precis som alla som fyller år längtade och räknade ner dagarna.

Vi sjöng för henne och grattade direkt vid tolvslaget då vi var på väg hem från midsommarfirande. Bessa satt i bilen och upplyste alla om hur många minuter det var kvar tills hon fyller år… ?

Sen så startade vi dagen med att ”smyga” upp till hennes rum hela familjen och väcka en tjej som låtsades att sova med att sjunga. Sedan fick hon öppna paket. Hon var så glad för allt ❤️

Sedan var det fullt ös med att fixa inför kalaset! Eftersom det var midsommarafton dagen före och vi var bortresta så var det lite stressigt. Andres & Vanessa åkte för att handla fika och annat gott medans vi andra pyntade kalasbordet och blåste upp ballonger.

15 minuter innan kalaset skulle börja kom dom hem ?

Denna klänning har många frågat efter, här hittar ni den?

Vi missade (helloo?) den obligatoriska syskonbilden i all stress och när det hade blivit lugnare så var de små skitiga, haha. Så vi tog den nästa dag 🙂

Mitt älskade gäng! GRATTIS till min älskade virvelvind på din 12-årsdag. Jag älskar dig mer.❤️

På samma dag som Vanessas födelsedag 26/6 så blev lillebror Benjamin ett halvår redan! Halvvägs till ett! Jag fattar inte vart tiden tar vägen, och så himla fort??

Han är världens goaste och gosigaste bebis, han är helt underbar!?❤️ Utvecklingen går i rasande takt, nu tar har sig framåt. Eller bakåt. Eller åt sidan. ??‍♀️ Ja inte vet jag men han förflyttar sig gör han. Alltid så glad och nöjd! Han har händerna i munnen hela tiden och dreglar som en bulldog. Kanske tänder på g? Det säger jag och min mamma jämt, och så skrattar vi just för att vi har sagt det så ofta förut, ja i typ 3-4 månader nu.?Så har det vart med alla barnen, vi har vart beredda och trott att det kommer närsomhelst, i 6 månader i förväg t om- och så skrattar vi för vi har verkligen ingen aning?❤️ Mina barn verkar bara vara så, dreggliga och med fingrarna i munnen jämt.

Han vänder sig från rygg till mage hela hela tiden, det börjar bli lite sömnlöst att sova med honom för han ligger kors och tvärs och tar över hela sängen.

Grattis på halvårsdagen älskade Jami! Mamma älskar dig så det gör ont❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Så fina allihopa, och stort grattis till Vanessa och Benjamin! Du tar alltid så otroligt fina bilder! Tycker namn är väldigt roligt och måste ha läst dina blogginlägg om namn flera gånger…. Dina barn har verkligen fina namn! En liten fundering, missade jag när du berättade vad Benjamin fått för mellannamn? Menar inte att tjata om det inte är klart… men det vore intressant att få veta vad ni bestämde er för?? undrar även om du skulle vilja lägga ut hela listan med namn som du berättat att du skrev som liten? Tack för att vi får följa din fina familj!?

  2. Margareta W

    Upphör aldrig att imponeras av din fantastiska skara. Alltid så fina ,glada och fint klädda. Jo jag vet man kan dölja det mesta på en bild, men ändå.
    Vanessa var så fin i sin blåa klänning. Hennes färg! Hälsa och gratulera!

stats