My Baby Dolls

{I annonssamarbete med KidsBrand Store}

Hej ute i stugorna, hoppas att ni mår bra?

Idag tog vi en tur till IKEA, jag behövde köpa lite nya ljus och krukor och så slutade det med att vi köpte en ny säng till Kevin ? ?

Vi har tittat på den sååå länge nu och sist vi var där så var dom typiskt nog slut. Men nu slog vi till! Vi hann inte montera upp den för Andres tog med sig Nicole, Vanessa, Jonathan & Danilo och drog på kvällsfiske med Puua. Jag valde att stanna hemma med dem mindre barnen eftersom terrängen där är lite farlig för de minsta och så fick dom lite egentid också. Nu har vi tagit kvällsbad och det är dags för sängen så hinner jag ikapp med min to-do-lista lite som inte alls blir kortare…

Jag måste verkligen fortsätta med att gå igenom barnens garderober också… Hittills har jag bara gjort baby Melanies och hon har ju knappt något kvar ?

Alla har växt så himla mycket under denna sommar ?

Alla dessa fina plagg är från KidsBrand Store, älskar deras kläder och jag har tom beställt hoodies och t-shirts därifrån till mig själv ?

Jag är lite sugen på att beställa sån där adidas klänning åt mig själv med, så snygga!

Ni har väl inte glömt bort min kod SATU20 som ger er 20% rabatt på deras hemsida?

Koden är giltig i två dagar till (t om. 14/8) så passa nu inför höst och skolstart?

Ni kommer till KidsBrand Store HÄR.

Nähe, jag fortsätter med garderoberna imorgon, går igenom slitna, för små kläder och sorterar och organiserar. Skriver upp vem som behöver vad.

Gör ni också sånt inför en ny säsong?

Imorgon tänkte jag berätta något roligt, galet, spännande och alldeles underbart för er? Cant wait!

Go natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AnnKatrin

    Åh vad jag kan sakna skolstarten, garderobstädning och planering för vad man behövde köpa in. Har fem barn som nu är vuxna och det är ju helt okej. Skulle inte vilja ”börja om” med småbarnstiden även om jag älskade det då. Men den här uppstarten du beskriver efter sommarlovet, den saknar jag! Kram från Norrland ?

stats