My Baby Dolls

SISTA TRIMESTERN! Graviditetsvecka 29

Tack för alla krya på hälsningar till Vanessa?? Hon är tuff hon och mår bra.

Hon fick dock inte blöta håret på 48 timmar, så våra plsner om badhuset fick ändras om vilket hon inte tyckte var så jättekul. Men vi får ta det i dagarna istället. ?

Igår gick jag in i vecka 29 (28+1 idag) och nu är jag inne i 3:dje och SISTA trimestern!Det känns fortfarande som att dagarna/veckorna går inte framåt alls nu! Speciellt när man säger ”jag är i vecka 29” och så är man bara i vecka 28 +! Det förvirrar mig och känns ännu mer som att allt står still.?

Vecka 29 nu och jag mår som jag gjort hittills. Kräks efter allt jag äter, men säkert tar bebis det hon behöver innan. Magen växer så det knakar?.

Min mamma hade smygit in en choklad som heter Skotte i påsen igår som jag (smyg) åt idag i tvättrummet medans jag fixade tvätt- och det fick jag behålla!???

Yes- jag smygäter choklad och godis när barnen är hemma! Och när dom kommer in i rummet låtsas jag som ingenting med käften full med gottis, eller så vänder jag mig lite diskret och försöker tugga som tusan innan dom märker.?

Ska jag dela min lilla chokladkaka mellan 9 personer så blir det inget kvar, då smygäter jag hellre allt själv, haha!

Men- jag måste ge cred till barnen. HUR SJUTTON kan dom lukta till sig någon gott från flera rums avstånd!?

”Mamma. Det luktar choklad här.”

”Vah? Nää så konstigt.” ???

Är jag ensam om det?

Anyways. Såhär står det om denna graviditetsvecka:

***************************

Jag kom på att jag måste skriva en lista på vad som behövs inhandlas inför bebisens ankomst. Vill ni att jag lägger upp listan här sen?

Kram! Vvvv

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    Hej Satu vad hände med din vän Natali?
    Jag brukade läsa hennes blogg, tyckte den var så bra!
    Tacksam för svar!

  2. Alida

    Jättegärna! Även om du har tips på vad som behöver göras inför bebis, exempelvis fylla kyl, koka nappar osv. Inte bara de som behöver köpas. Väntar första barnet med min sambo nu o är i v. 20 ??

  3. Sanna

    Mina barn är lika, framför allt dottern. Hon kan komma hem flera timmar efter jag ätit nå gott o lukta sig till det o va det är man ätit ? Galet!!

  4. Malin

    Usch kan ej va kul att inte få behålla något :(. Du är en dag innan mej. Går in i v29 imorrn 🙂 tredje barnet och känner också att tiden står stilla. Skriv gärna en lista jag behöver me tips o råd 🙂

  5. Louise

    Du kämpar på bra! Heja!
    Vad är det för app/sida infon kommer ifrån? Låter så mysigt berättat än dom vanliga gravid-apparna. 🙂

  6. HK

    Susta tulee vaan kauniimpi ja kauniimpi. Olet sä vaan superimutsi. Nuorukas kaunis ja pirtsakka! Onnea perheellesi.
    Onko nimiä vielä ajateltu?

  7. Johanna

    Haha jag är samma med choklad ?? mina barn är som dina med lukten men mina till och med HÖR när jag smygäter.. MAMMA ÄTER DU CHOKLAD?? Nä vadå? Varför tror du det? ”Jag HÖRDE” haha så svarar jag alltid ”vi har ingen choklad hemma”
    Och självklart vill vi se listan till vad som saknas till bebis ❤️
    Måste även flika in och återigen säga vilken förebild du är, som orkar allt du orkar! Vet att du inte har något val men du klagar inte heller. En riktig förebild, speciellt för dina barn! Vilken tur att dem har just dig ❤️

stats