------------------- | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

——————-

Halloj söndag (?)
Jag sitter och pillar och fixar med en ny header till bloggen, det var väl på tiden va? 😉 Men det tar sååån tid att göra den så som jag vill vill ha den. Hoppas att den blir bra.

Igår var vi i Fittja och firade barnens kusin Fernando som fyllt år och Emilio som konfirmerades för nån helg sedan. Vanessa & Nicole fick också present från kusin Melina, nu har dom rejäla slimefester!

Baby Belle med FernandoIsabelle går det ingen nöd på när bebistokiga kusin Melina är på plats. <3 Melina du kommer att bli världens bästa mamma en vacker dag. ♡


Vanessa med sin farbror/Gudfar Oscar 🙂
Jepp… told you….
Slime fest.

Nu ska jag gå ner och fixa lite, jag väntar besök av mina vänner, ska bli så mysigt ♡

Önskar er en fin dag ♡
Kram!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E.A

  Hej.
  Lite OT fråga! Men vi väntar barn till mitten av januari (17) och det är vårt första. Vad tycker du är bra kläder att att ha på en nyfödd vinterbebis? Overall eller åkpåse? Hur många lager? Vilken typ av vantar/mössa? (Behöva det riktigt varma eller räcker det med tunn bomull?). Vi bor i södra Sverige, så blir ju förmodligen inte jättekallt.
  Tack på förhand 😀 älskar din blogg

 2. Maria

  Vad tycker Isabelle om att äta? Äter hon bitar eller pure? Vad är favoriten?min minsta har precis blrjat med lite fast föda, gluten verkar inte funka för magen men allt annat verkar funka fint hittills

  1. maria

   Vad är du för troll ?? Jag har hundar själv, haft hund i över 20år, syns tydligt att den lilla hunden är nyfiken på vad barnen äter o inte rädd alls. Så tydligen vet du inget om hundar i alla fall.

 3. Elina

  Nu kom jag äntligen på att fråga en fråga jag glömt varje gång jag vart inne på din blogg!
  Vart är Olivias örhängen köpta? De är så fina!! 🙂

Annons
stats