My Baby Dolls

Tydligen är det onsdag idag, jag vet inte varför med i mitt huvud är det fredag?
Lite för många bollar i luften nu tror jag och så ska jag hinna med alla barnen, hela huset, alla kalas och inköp och så mitt eget jobb också. Men nu så. En kort stund i tystnad. Andres kom precis hem och ska fortsätta bygga vårat stängsel så jag skickade ut Olivia, Kevin och Celina för att hjälpa till 😀 Baby Belle ligger och sover.

Igår eldade vi upp allt skräp som vi krattat ihop den senaste veckan, alla grenar och buskar som vi klippt bort och annat bråte som legat och skräpat på tomten. Våran allra första vår/ sommar med en alldeles egen enormt stor tomt. Jag älskar det mer och mer.

I lördags var Andres kompis och hans familj här och hälsade på och hade med sig en dröm som gick i uppfyllelse för hela familjen Gonzalez – en egen åkgräsklippare!
Vi har lite att klippa så att säga och när jag sa att dom får gå runt och klippa med varsin nagelsax i handen, ja det skämtet uppskattades inte så värst. NU lät det mer lockande. 😉
Tack familjen Jansen!


TUSEN TACK! <3
Igår åkte Andres med barnen, så himla kul att något så tråkigt som att klippa gräs blir såå skoj!

Det här, det är kärlek.
Olivia gick efter lilla sisupåsen med paraplyn så hon inte skulle bli blöt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellenkaramellen

    Hej och tack för en fin blogg! Nyfiken på vad du jobbar med? Ser att du nämnt jobb lite då och då, men jag har missat med vad😊

stats