My Baby Dolls

LUCKA # 23 i JULKLAPPSJAKTEN

Godmorgon på er! Hoppas att ni har sovit gott?
Jag har en superfin tävling till er, det är nämligen så att varje dag från 1 december fram till julafton kommer en inluencer i Loppi/Vimedbarn gruppen få äga en egen lucka där ni läsare ska ha chansen att under 24 timmar vinna ett produktpris från våra samarbetspartners!

Jag har fått äran att äga lucka 23 och därmed tävla ut Björn Axen 3D Styler till TRE lyckliga vinnare till ett värde av 999 kr st.

3D Styler från Björn Axel Tools by OBH Nordica är det ultimata verktyget för att uppnå klassiskt rakt, romantiskt lockigt eller härliga vågor i håret.
3D Styler har en trippel värmeteknologi med flytande keramiska plattor och joniseringsfunktion för ett följsamt hår med extra glans. Med den justerbara temperaturinställningen kan man enkelt anpassa värmen för en skonsam styling av håret. Med tre funktioner integrerade i ett enda stylingverktyg är 3D Styler både smidig, mångsidig och idag helt unik på marknaden.

Visst låter den helt underbar?
Vill ni ha chansen att vinna detta som en present till dig själv eller någon du tycker om- Var med och tävla genom att motivera varför du ska vinna. ♡
julklappsjakten
LYCKA TILL! Vinnarna presenteras här och via mail, så glöm inte ange rätt mailadress 🙂

P.S Missa inte fina Emily som tävlar ut morgondagens lucka HÄR. (direktlänk till hennes blogg)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. W

    Min son var nyfödd, min dotter skulle ha fotografering på förskolan. Jag skulle platta hennes hår. Det bara small. Det blev helt mörkt. Jag kände en smärta nedanför bröstet på höger sida. Som tur var, blev bara jag skadad och inte min dotter. Plattången blev förstörd. Det tog tid tills mitt bränn märke läkte. Jag har ett ärr där nu. Varje gång jag skulle amma min son blev jag påmind. Det gjorde ont. Sen dess är jag på jakt efter en bra plattång. Att denna kan göra annat är bara en bonus. Så jag behöver verkligen detta! Låter perfekt.

  2. YUNIA

    Jag vill så gärna vinna eftersom jag har väldigt lockigt hår och denna skulle vara perfekt för att få till en snygg frisyr! och när man har 4 döttrar så är det inte ofta man unnar att köpa nått till sig själv!? Och detta skulle vara den perfekta julklapp till mig själv som vi alla ammor förtjänar! God Jul på er!?????

  3. Shirin

    Jag vill ge den här till min älskade dotter. Hon har såååå lockigt hår. Här provat allt men hjälper inte.
    I och med vi inte firar jul så får den här nya plattången bli hennes första julklapp.
    Hon skulle bli världens gladaste .
    Jag älskar din blogg och din instagram.
    Gud välsigne dina fina 8 barn.

  4. Sara

    Skulle vara underbart att vinna denna för att kunna göra vackra lockar i min dotters hår
    <3 hon älskar när man lockar och fixar med hennes enormt långa hår 🙂

  5. Sara

    Skulle vara underbart att vinna denna för att kunna göra vackra lockar i min dotters hår ❤ hon älskar när man lockar och fixar med hennes enormt långa hår ?

  6. Erika

    Jag önskar mig denna i julklapp, i somras kämpade jag med privata problem samt fick kämpa med min stress och ångest. Detta lede till att jag tappa stora mängder utav mitt hår, nu är jag äntligen på banan igen och har klippt mitt långa hår kort istället. Nu är håret friskt och fylligt, skulle vara underbart att nu få möjligheten att testa denna styler i mitt ”nya hår”.

  7. Isabella Alehjort

    Åh vilken perfekt vinst detta hade varit! ? Jag har ärvt min plattång utav min syster för ca 2 år sedan då hon köpte en ny… så min börjar lida mot sitt slut.. den blir knappt varm och rseultatet blir inte vidare bra.. ??det är den enkla anledningen till att jag skulle behöva/ vilja ha en ny.. ??? så snälla snälla tomten… ????✨?

  8. Anna L

    Tänk att få vinna denna manick
    så jag lite lyx av Tomten fick
    min gamla apparat har gått i pension
    behöver ny smart teknisk funktion
    Tänk så fixad och stylad kalufsen blev då
    Lyckosam mot envisa hårstrå
    trippel värmeteknologi med flytande keramiska plattor och joniseringsfunktion
    för ett följsamt hår med extra glans och frisyr kanon
    Kommer lyckas reda ut allt trassel med trist hårtest
    och bli extra fin för fest

  9. Niklas

    Frugan med massa olika verktyg trixa,
    men lyckas ändå inte håret fixa.
    En Björn Axén 3D Styler skulle därför komma väl till pass,
    så att hon kan få till en frisyr som är riktigt vass!

  10. Pierre S

    Glamourösa lockar vill kärleken ha
    men har inget stylingverktyg som funkar bra
    Slutar bara i besviken affekt
    Bättre med trasselfri styling som blir perfekt
    Bosch ActiveCurl Creator med anti-statisk effekt
    och håret får snygg lyster direkt
    Hoppas på att kunna ge henne denna moderna manick
    och jag tror jag både lockar och glädjetårar se fick

  11. Anna M

    Använder plattång nästan dagligen, skulle verkligen behöva uppdatera till en nyare model ( den gamla är typ 10 år gammal). Hyvää Joulua teille!

  12. Sandra Linder

    Å denna skulle jag verkligen vilja vinna. Mitt hår är så fruktansvärt tråkigt och jag prioriterar aldrig mig själv utan barnen i första hand. Detta skulle gå till mig i först hand med med fyra tjejer som alla ska fixas håret på vore det en kanongrej att äga. Håller tummarna

  13. Therese S

    Jag vill vinna denna åt en anhörig som precis förlorat sitt barn. Försöker göra allt just nu för att julen ska bli så bra som möjligt (trots att det inte går). Men om jag kan bidra med en sekunds glädje så är det värt allt ♥️
    Så snälla, låt mig få försöka göra julen lite lite bättre i denna tragedi ?

  14. Daniela

    Åå en 3D styler önskar jag till mig så jag kan göra mig fin då amningen påverkat håret som fått lida pin. God Jul

  15. Sofia Spetz

    Ååå skulle vara perfekt! Tänk att ha en egen perfekt stylingtång så att man slipper låna mammas från 80-talet?

  16. Jenny Nyström

    Som ensamstående mamma med två tjejer i tonåren så är håret en viktig del i vardagsrutinen, och jag tror/hoppas denna kunnat ge 15 minuters extra sömn per dygn, fattar ni hur många timmar det skulle bli per år ??

  17. Nicole

    Guds gåva till kvinnan med vågigt hår!☺️
    Skulle verkligen behövs denna fina gåva till mig då min gamla är tappad i golvet av något litet troll?
    Kram och God Jul!??

  18. Minette

    Jag skulle vilja vinna därför att jag under .många år har haft kort hår, så nu när jag har lyckats spara ut till långt så skulle det vara så roligt att testa olika former och frisyrer på håret! ?

  19. Annika

    Fått allergisk reaktion på min medicin,
    tappat mycket hår känner mig inte alls så fin.
    Med snygga vågor, lockar, med volym och lite fluff,
    kanske tillvaron inte blir alldeles så tuff.
    Önskar 3D Styler för att slippa få,
    paniken som kommer utav varje tappat strå!

  20. Linn

    Har så extremt rakt hår så det vore härligt att få ett enkelt verktyg för att få lite volym och faktiskt kunna vara lite fin i håret istället för att se ut som en grå och regnig dag i sitt platta tråkiga hår. 🙂

  21. Sofia

    Om jag vinner vill jag ge den till min syster som blev lämnad av sin sambo en månad innan förlossningen tidigare i år. Jag vet att hon längtar efter att få känna sig lite fin och ompysslad. Det är hon verkligen värd, så som hon kämpar varje dag för att orka.

  22. Elin Lindqvist Mamma till 2 söner och 2 änglaflickor

    Åh denna skulle passa mig hur bra som helst då jag är värdelös när det kommer till mitt hår och då det bara hänger där dött över axlarna ? Jag kan verkligen inte göra någon som helst frisyr på mig själv (och inte på andra heller för den delen) så det skulle vara såå underbart att få denna som en julklapp till mig själv och få inspirationen att verkligen ta tag i mitt hårproblem ?

  23. Johanna

    Älskar som du att fixa och fläta min åtta åriga dotters hår. Nu innan jul skulle vi till frisören och klippa henne. Jag sa att hon skulle klippa lugg, vilket inte blev…helt bra om man säger så?
    Med ett sånt här verktyg hoppas jag kunna glädja henne och göra hennes hår fint medan luggen växer ut?

  24. Magdalena

    Som ensam mamma (ej självvalt) så är kassan lite skral såhär kring jul
    Att få vinna vore riktigt kul
    Lägger alla pengar på barnen det jag vet
    Det vore riktigt kul om även mamman i familjen på julafton kunde få ett paket
    Har tittat på en sådan här länge och skulle bli så innerligt glad om jag en får
    Satu jag önskar dig och de dina God Jul & Gott nytt år <3

  25. Sarah Bergström

    Hej Satu! Tack för en underbar blogg, feelgoodkänsla varje gång man är här inne! Jag skulle vilja bli en av vinnarna då min nuvarande tång sjungit på sista valsen länge länge nu. Jag köper aldrig något till mig själv och mina nära och kära säger att jag måste skämma bort mig själv mer. Håller tummar och tår att jag blir en av de lyckliga vinnarna! God jul till dig och de dina:) kramar Sarah

  26. Jessica (mammatill6)

    Med en dotter som tycker att jag är kass på att fixa hennes hår. Det brukar bli flätor i blöt hår. Så det ultimata verktyget vore en hjälp på vägen. Håller tummarna.

  27. Ida

    Skulle så gärna vilja vinna denna till min 9-åriga dotter. Hon fick en mamma som alltid trivts bäst i kort hår, och haft noll intresse för hår, flätor och frisyrer för långt hår. Nu har denna lilla 9-åriga donna, som har långt hår, börjat intressera sig för att fixa lite med sitt hår. Så hon skulle garanterat bli överlycklig över en sån här, så hennes ointresserade mamma får lite lättare att hitta på något roligt med hennes hår! 🙂

  28. Helena Karlsson

    Jag slulle jättegärna vilja vinna den till mig själv. Anledningen? Ja, jag har nog ett av Sveriges tråkigaste och minst samarbetsvilliga hår. Tycker jag att luggen ska dras åt höger, tycker håret vänster etc. Det har helt enkelt en egen vilja som behöver överbevisas…

  29. Sanna

    Wow, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att få överraska dottern med en alldeles eget stylingverktyg. Hon har önskat sig en sådan länge, och kanske skulle t o m jag få låna den lite då och då. Min gamla locktång är ju inte mycket till att ha heller. Som ensamstående mamma skulle en sådan här lyxig vinst betyda otroligt mycket.

    Kram Sanna

  30. Emilie

    Vore så himla kul om jag fick vinna denna till mig själv sä jag kan få känna mig fin i håret även under graviditetens sista månader ?????

  31. Johanna

    Åh,är ju precis en sån sak som man aldrig unnar sig själv tycker jag.Köper för övrigt aldrig nåt till sig själv när man har barn,shoppingen slutar alltid med annat villhöver till de små?Är lockig original men har en tendens att bli frissigt oavsett vad jag har för produkter i. Denna vore helt perfekt i julklapp till mig själv?

  32. Camilla 4 barns mamma

    Jag skulle bli så glad om jag vann. Isåfall skulle jag ha lättare för att bli fin i håret & samtidigt spara tid och slippa oroa mig för att det sliter på håret att locka håret.

  33. Linnea

    Håret spretar åt alla håll,
    vad ska jag göra för att få kontroll?
    Jag önskar håret vore blankt och slätt,
    med Björn Axén 3D Styler skulle håret bli det lätt,
    då kan jag få ett vackert svall och en hållbar frisyr,
    hoppas på en Björn Axén när tomten hem till mig styr.

  34. Matilda

    Får alltid kommentarer av mina vänner att jag aldrig stylar håret Hahah, endast rakt eller uppsatt. Kan inte alls fläta som dig så skulle verkligen velat gå i lockigt hår lite oftare!
    Kram

  35. Sandra

    Jag en mamma i skilsmässa står. Dotter på 15 år rakt hår vill få. Men mamma med nästan inga pengar har, jag av hela mitt hjärta önskar denna kunna få

  36. Sofie

    Jag skulle gärna vilja vinna! Jag har en locktång som jag köpte för mer än 10 år sen, den köpte jag när jag fick min första lön. Idag är den lagat med eltejp och den åker fram till alla stora tillfällen för att locka håret, jag är redo att släppa taget om den och välkomna en ny vän till familjen?

  37. Jamie

    Läst mycket om detta verktyg och den låter helt AMAZING som är enkel att använda. Skulle passa mig perfekt som nybörjare att snabbt kunna liva upp med lite volym på mitt livlösa hår. Och att ha allt i 3 skulle passa mig super bra istället för 3 olika verktyg då jag reser mycket och även bor på 2 olika ställen så det skulle underlätta att bara behöva packa ett verktyg☺️??

  38. Camilla

    Jag har ÄNTLIGEN fått lång hår! För några år sedan var jag svårt sjuk och väldigt undernärd, vilket ledde till håravfall, och ett tag var jag nästan helt skallig. Men nu mår jag bättre, och har fått ett hår som är på väg att bli riktigt långt och tjockt! Dock är det väldigt ostyrigt…så denna 3D-styler skulle vara varmt välkommen hem till mig!

  39. Minna

    Jag vill såå gärna vinna.Jag kan inte fläta och göra såna superfina frisyrer som Du?. Får alltid kommentater om dina döttrars fina frisyrer när vi kollar ditt blogg tillsammans med dottern.Och dottern får nöja sig med hästsvans eller pippi svansar.Men om jag skulle vinna så skulle jag lyckas göra min dotter såå glad.Inte flätor men frisyrer iaf.?

  40. Helena i Uppsala

    Mamma dement och otålig är:
    papiljotter plockas genast bort,
    prova nu i stället 3D Styler
    passar både långt och kort.
    Håret som jämt verkar vara på språng
    blir nu perfekt med Björn Axéns plattång!

  41. Caroline L

    Min hår är under utväxt från en kort frisyr. Några centimeter till och jag skulle kunna göra vågor om jag hade en styler. Eftersom jag haft kort hår så länge har jag nöjt mig med att endast äga hårfön.

  42. Sandra

    Aah vad roligt! Jag som har så omöjligt hår att jag inte kan göra någonting med det. Alldeles för mjuk och glansigt så det bara glider ut varje frisyr! Men en plattång hjälper en liten bit på vägen iallafall. Vore kul att kunna gå med annat än hästsvans och mittbena..! God jul!

  43. Jenni

    Åh denna skulle vara perfekt för att få till en snygg frisyr på mitt tråkiga hår! Har gått från att ha haft lockigt hår till er hår som är rakt sen lockigt och så rakt igen i topparna. Ser jätte konstigt ut!

  44. Jeanette

    Vinner jag vill jag ge det till min bästa vän som nyss fått en liten tös! Då tid att fixa sig inte är det självklara under de första månaderna, vore det kul att ge henne några bra verktyg som kanske snabbar upp och förenklar processen lite ?

  45. Claudia

    Ensamstående mamma till 3 😉 så slanten gick till deras klapp och man lär inte få någon klapp från x i år heller ? så en klapp till mig från Björn och dig vore ju strålande lockande ????

  46. Demet

    När man är mamma till pseudotvillingar, båda under 2år så hinner man säljan prioritera sig själv. När man lever på mammapenning tar pengarna snabbt slut. Därför hade den här 3D stylen passat perfekt i mitt småbarnsliv ?!

  47. Sofia

    Jag vill vinna till min härliga, roliga och underbara Embla som fyller 10 år i mars och detta är precis det hon har drömt om! Riktiga härliga lockar ??

  48. Mikaela

    Med 5 barn(2 nyfödda) så är de inte ofta man unnar att köpa nått till sig själv. Och då min plattång är lagad just nu med silvertejp skulle detta va en dröm att få denna !! ??☃️

  49. Jacqueline Fransson

    Hej. jag Är en ödmjuk person som ger allt till mina medmänniskor o sätter mig själv sist oftast ,så tänkte att jag kanske kan få hoppas att få vinna en sådan alldeles för min egen skull. En julklapp till mig själv. Precis som vi alla mammor förtjäna. God Jul på er ????

  50. Nathalie

    Om hag vann skulle jag ge den här i present till min mamma som snart firar två år som nykter! Hon kämpar med mycket men tvekar aldrig en sekund på att ställa upp för oss barn när vi behöver det, och den här vet jag att hon hade älskat!

  51. Rebecca

    åh jag skulle verkligen vilja vinna denna till mig själv. efter 2 graviditeter och amning en längre period så har jag äntligen tagit tag i saken och klippt och färgat mitt hår. så till min mamma igår att jag så gärna skulle vilja ha råd med en bra locktång. skulle göra så mycket för självförtroendet för denna slitna men så lyckliga 2 barnsmamman. hoppas på lite tur så här kring jul. ? god jul till dig och din fina familj. kram

  52. Mia kurvinen

    Älskar o läsa din blogg. Skulle gärna vilja ha chansen o vinna denna produkt . Som ensamstående mamma till 5 barn har man fått unna sista pengarna till barnens julklappar så att dom ska ha så bra jul som möjligt. Därför har man inte haft möjlighet och unna o köpa något till sig själv. Hoppas på man blir utvald så man kan göra sig fin och inte känna sig som en sliten mamma ? Hyvää joulua ja Hyvää uutta vuotta???

  53. Johanna L

    Jag önskar att vinna denna åt mig själv! Min son är en hårdragare och har bokstavligt talat dragit sönder mitt hår, var och klippte av allt slitna hår i förrgår och har nu en kort frisyr son kräver att man fixar till det för annars ser jag ut som ett troll. ? Som student har jag tyvärr inte råd att själv gå och köpa ett bra värmeverktyg för håret så jag håller verkligen tummarna här! 🙂
    Önskar hela din familj en god jul och ett gott nytt år!

  54. Pernilla

    Mamma till tre tjejer, olika åldrar olika stilar olika hårkvalitet. Med överasskningen under lucka 23 blir alla nöjda. Jag har ju redan högsta vinsten med triss i brudar och skulle bli jätteglad över att få ge dom denna 3D styler. God jul önskar jag er underbara familj… kram and wisch me luck.

  55. Hannah

    För mig som varit totalt vilse i allt inom frisyrer och hår skulle bli så lycklig om jag denna vinsten får. Jag vill lära mig allt som går så att jag vackraste uppsättningen når.

  56. Jennifer

    Jag skulle vilja vinna denna till mig själv faktiskt. Skulle kännas skönt att kunna piffa till sig lite extra istället för att bara sätta upp håret som det blir varje dag med en liten tjej här hemma ♡

  57. Thea

    Hoppas på vinst då jag vill kunna fixa mig själv fin när mitt hår växer ut ordentligt efter en kur cellgifter som tunnade ut mitt redan tunna hår ännu mer. Nu är dem över och håret ska förhoppningsvis bli lite fint igen. Är trött på att se risig ut hela tiden.

  58. Sofi

    Åh! Jag skulle gärna vilja vinna detta och vara egoistisk för en gångs skull! Iår är första året min familj inte firar jul tillsammans och det blir inga julklappar. Pga dödsfall inom familjen och annat så sitter vi ensamma på olika håll. Jag skulle därför bli överlycklig om jag vann denna Coola 3d styler!! Det skulle lysa upp min julafton rejält ?
    Kram och tack för bästa bloggen!

  59. Linnea

    Då jag nu i januari kommer börja jobba igen efter föräldraledigheten skulle denna passa perfekt. Dags att skrota den dagliga hårknuten och försöka se lite representabel ut, man vill ju inte skrämma iväg kunderna ☺ håller tummarna ? / Snabbköpskassörskan.

  60. Tina

    Är så stolt över min dotter, som kämpat sej
    igenom, den för henne mycket jobbiga höst.,
    Att få ge henne denna fina present, vore så gött.

  61. Nicole

    Åh vilken häftig!

    Jag skulle vara så otroligt glad över att få vinna denna. Nedan kommer ett rim som beskriver exakt hur glad!

    Mitt hår är så tråkigt, rakt och tunt,
    Därför vill jag med denna göra det runt,
    Jag skulle kunna känna mig extra fin,
    Utan att lida för mycket pin.
    Att göra en lock eller två i mitt hår
    Gör mig glad så det förslår
    Jag hoppas att jag denna kan vinna
    Så att min hårsjälvkänsla ej ska försvinna!

    God jul och gott nytt år!

  62. Ada R.

    Hej Satu, har många olika hår apparater, men ingen av dem fungerar,skulle vara överlycklig om jag vinner den där fina apparaten .God Jul till hela din familj???

  63. Camilla W

    Jag är helt värdelös på att göra nåt med mitt hår när vi ska på kalas eller fest, men med denna värstingen skulle jag på styling bli bäst!!
    God jul och hoppas att tomten hittar alla i år
    Gladast blir nog den som denna vinsten får ?

  64. Emma

    Jag skulle vilja vinna den så jag kan fixa mitt hår lite extra snasigt. Jag spelar mycket handboll och då har jag håret uppsatt. Det skulle vara kul att kunna fixa håret lite extra när jag inte spelar ☺️
    Hoppas ni får en fin jul! ❤️

  65. Nicole

    jag & min dotter skulle älska denna! hon vill ofta prova nya frisyrer. och mamman slänger alltid upp håret i en bulle ? Skulle verkligen villhöva en sån ♥️

  66. Camilla Sandmark

    Det här är rena drömvinsten. I alla fall om du frågar mina systerdöttrar. eftersom jag är en så oerhört snäll moster så blir det en present till dem om jag vinner. Bara det inte blir slagsmål…

  67. Vernesa

    Denna önskar jag vinna till mig , som hemma förälder i snart 5 år med tre småbarn prioriterar man bort sig själv lätt alla dagar så jag håller tummarna ??

  68. Catrin

    Den vill jag inte ha själv utan den vill jag vinna för att ge till min svägerskas dotter för hon kämpar på med skola/studier och satsar hårt på sin hockey!
    Men vinner jag, så kanske jag lånar den utav henne 🙂

  69. Catrin

    Den vill jag inte ha själv utan den vill jag vinna för att ge till min svägerskas dotter för hon kämpar på med skola/studier och satsar hårt på sin hockey!
    Men vinner jag så kanske jag lånar den utav henne 🙂

  70. Ayse

    Jag har alltid velat vinna en platttång och denna kommer jag ge till min ena dotter som vill platta håret för hon har lockigt;) god jul!

  71. Johanna borgen

    Denna fantastiska tång skulle jag vilja vinna till mitt numera slita och olevande hår.
    Vi vet ju vad gravid och amning gör mot håret, min dotter är 8 månader och jag är gravid med nummer 2!
    Denna vore underbar att vinna så jag får gå runt med ett levande fint hår denna graviditet 🙂

    Kram

  72. Therés Wärn

    Hej!
    Jag har en dotter på 12 år som skulle bli själaglad av denna tång! Och jag med! Älskar att pyssla och trixa med håret!

    Tack för en fin blogg!
    God jul!

    Therés

  73. Adelina Nimani

    Bor ensam med min 18 månaders son o jobbar 75 % som undersöktiska hade vart roligt o få unna sig något roligt till mitt hår kram

  74. Kristiina

    Tycker bara att jag förtjänar att vinna och denna gång åt mig själv. Har kämpat med en tuff knäledsoperation som har lyckats bra. Brukar aldrig önska mig något förutom att alla ska få vara friska. Så håller tummar och tår på att ha lyckan med mig. God Jul ????

  75. Hanna Fjellstedt

    En prima ballerina framför spegeln står. Hon snurrar på kjolen och kastar med sitt hår. En önskan det vore att till henne få ge, en styler där magiska lockar kan ske.

  76. Kalina Hajnold

    Jag vill vinna denna för jag föddes inte med med dom på mitt huvud kan jag konstatera och vill gärna ha några lockar eller flera. God jul till dig och fina familjen från Kalina med världens rakaste hår.

  77. Therese

    Åh Satu jag skulle såååå gärna vilja vinna detta då jag verkligen behöver piffa upp mig lite 🙂 Har 3 små barn under 3år och som du om någon säkert vet så unnar man sig inget själv. Ser ut som ett vandrande spöke och blir glad om jag får i mig mat när dom lagt sig haha 🙂 Att få vinna något sånt här fint och få fixa till mig lite skulle göra både min dag men även min mans haha 🙂
    God jul till er och puss på alla dina fina barn <3

  78. Therese

    Mitt trötta mamma/ gravid hår hade behövt denna. Men småbarn och höggravid blir det inte att man unnar sig så mycket, så hade varit kul att kunna ge den till mig själv:)

  79. Lotta johansson

    Åh, en sådan skulle jag vilja vinna ?. Jag skulle ge den till mig själv eftersom jag inte unnar mig att köpa den själv❣️ Med tre barn i huset är det alltid något annat som går före❤️❤️❤️

  80. Helena H

    Bara älskar tävlingar! ?
    Är gärna med och försöker vinna denna. Kan hända är det den som kan få mitt hopplösa hår att se hyfsat normalt ut?! ?? Kram o God Jul från Helena i Söderhamn

  81. Louise Göransson

    Åhh, låter ju fantastiskt! Skulle verkligen vilja vinna! Jag hade under flera års tid hår ner till rumpan, jag älskade det, men valde att klippa det kort till axlarna för ett tag sedan då jag behövde förändring. Nu när jag har en helt annan längs på håret skulle jag vilja lära mig att stayla det mer! Och då skulle det ju passa perfekt med ett staylingsverktyg, skulle vara så kul att få ”leka” och testa på nytt! ❤️❤️

  82. Cilla

    Skulle vilja vinna för att jag är så avundsjuk på allas vackra hårsvall i mitt Instagramflöde. Lönen går åt till vardagens liv och räkningar, men vill ju inte vara någon ”sunkmorsa” därför hoppas jag på att bli en av de lyckliga vinnarna!

  83. Camilla Andersson

    Jag skulle så gärna vilja vinna till min dotter som verkligen kämpar på med en arm som är bruten, o som troligen kommer få bestående men. Hon har smärtor o får åka in o ut på sjukhuset pga det.
    Hon är opererad med skruvar i armen för att hålla bitarna på plats. Hon är 15 år gammal.

    Hon ser allt mörkt just nu då armen är i banan läge som inte kan rätas ut, o det är det som är tungt för henne. Kan förbli bestående.

    Vill så gärna göra henne glad så här på julen <3

    Så maken o jag håller våra händer ihop o önskar så att få vinna till dottern! För hon försöker dagligen hålla sig fin o fräsch trots smärtorna <3

    Kram o God Jul <3

  84. Sandra S

    Mitt hår känns ofta trist och livlöst. Sätter alltid upp det i samma slarvknut och står jämt och svär över att aldrig få till den där ”fin-frisyren” när det väntas lite festligare tillfällen. Denna styler skulle helt klart kunna bli min räddning. ?

  85. Melita Sara M

    Denna skulle jag vilja vinna åt min mamma som häromdagen frågade mig om jag har en locktång hon kan låna. Det har jag inte så därför skulle denna nu sitta perfekt som en present till henne!

  86. Beatrice

    Åh jag skulle vilja vinna en att ge till min mamma! Hon har köpt flera tänger som inte gjort lockar som hon tänkt, så än sitter hon med spolar och fönar sitt hår om morgonen. Tror hon skulle bli såååå glad 🙂
    God jul till hela familjen!

  87. Beatrice

    Åh jag skulle vilja vinna en att ge till min mamma! Hon har köpt flera tänger som inte gjort lockar som hon tänkt, så än sitter hon med spolar och fönar sitt hår om morgonen. Tror hon skulle bli såååå glad 🙂

    God jul till hela familjen!

  88. Lina Eckerström

    Dagar då håret känns risigt och trist,
    man orkar inte fixa på grund av ständig tidsbrist.
    En 3D Styler åt mej snabbt fixar det,
    med justerbar temperaturinställning så slipper man nojja att den blir riktigt brännhet.
    Jag som gillar att variera frisyren,
    kan med denna snabbt gå från rakt till lockigt under morgonbestyren.
    Jag håller nu alla tummar & tår,
    att det på julaftonsmorgon ”God jul Lina & grattis till vinsten” står!

    God jul ????

  89. Lina

    Hur mår mitt hår egentligen???
    Ingen aning! För när sambon jobbar dygnet runt är jag helt ansvarig för att familjen AB med tre små och allt annat flyter på.
    Om mitt ruffs som knappt borstas utan alltid bara sätts upp i en toffs får lite omvårdnad skulle det utbrista ”äntligen”!
    Med en styler från Björn axen skulle det en riktig lyxbehandling få!

  90. Anna S

    Vilken rolig lucka idag! Jag har precis klippt håret kortare och jag har lovat mig själv att börja ta hand om frisyren. Det här skulle hjälpa mig väldigt mycket! 🙂 God jul!

stats